24

Уйо

преди 6 години

В Кърджали няма само турци бе!Може да си направите държава от Момчилград Джебел и околните села Знамето ви ще е бюрек с две кръстосани бози

23

турчин

преди 6 години

Другари комунисти, така и така сте за разпадането на ЕС, за отделянето на Каталуния, за отделянето на Донбас и Донецк от Украйна, пък викам си, сигурно ще ни подкрепите и нас турците от Кърджали да се отделим от България и да си направим независима държава, какво мислите по въпроса?

22

Анонимен

преди 6 години

НЕУКИ КОМУНИСТИ!КОСОВО И МАКЕДОНИЯ СЕ ДАВАТ ДАРОМ НА СЪРБИЯ СЛЕД РАЗПАДА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ТЕ НЕ СА ЧАСТ ОТ СЪРБИЯ И НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ НЕЯ! ВИЖТЕ КАРТАТА НА БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР И КАРТАТА НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!!ЩОМ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СА ДАЛИ ДАРОМ КОСОВО И МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ ТЕ МОГАТ И ДА И ГИ ОТНЕМАТ!!!!НЕУКИ КОМУНИСТИ

21

Анонимен

преди 6 години

виждам че тук има няколко неуки познавачи за раздробяването на сърбия , нато нападна суверенна държава и я бонбандира със забранени бомби , но най интересното е че 200 руски войника с няколко танка и няколко бтр спряха инванзията на нато , който не е запознат да не говори глупости , вижте как ги посрещат в прищина , има достатъчно филми качени в нета

20

До 32

преди 6 години

Почети малко ти, запознай се по-подробно със събитията в бивша Югославия. Кой подпали войната, кой помага и въоръжава мюсюлманските и хърватските крайно десни организации и кои в края на кряищата бяха съдени в съда в Хага и кои оправдани.

19

Анонимен

преди 6 години

Косово беше буре с барут , което щеше да разпали балканите отново. Албания и Сърбия щяха да се сбият и да повлекат всички тук. Именно за това големите решиха да спрат Сърбия , която от началото на 90те не беше спряла да се бие и да коли. С тази атака на НАТО те запазиха мира на Балканите. Четете малко повече, не повтаряйтее като овце.Да питам тея , които любят Сърбия-Защо Сърбия води война с Хърватска и всички съседи , когато решиха да излизат от Югославия ????? Те като бият може , обратното не

18

Анонимен

преди 6 години

Вземайте ! Дадохте им достатъчно време да се правят на циркаджии. Всеки сепаратист трябва да бъде премахнат. Ако някой иска територия печелена с война ...трябва да е спечели с война.

17

Активист на БКП

преди 6 години

И ще се върне 1936 година...

16

Анонимен

преди 6 години

Над 100 000 са жертвите от терора на франкистите в Каталуня. Те не могат да ги понасят и никога няма да са част от Испания.Защо ние когато са ни дали автономия не сме спрели,а сме продължили да се борим за Независимост/национален празник/.

15

Анонимен

преди 6 години

Каталуния за цялото си съществуване никога не е била самостоятелна държава. Те сега се сетили. А и автономия си имат. Едно от хубавите неща в Ес е, че паднаха границите. Те искат пак граници да създават.

14

до 21 тъпак си

преди 6 години

Никакво етническо прочистване не е имало а ислямските терористи от Косово започнаха война срешу Сърбия за завземане на Косово с помоща на терористичната САЩ и НАТО. И си смени дилъра, че тая дрога ти действа зле на мозъка.

13

тъпак си

преди 6 години

До АнонименЩом сравняваш с Косово значи си т.ъпак !В Косово имаше етническо прочистване ,масови убийства и др. ! В Каталуния няма такова нещо !

12

До 16 - има такавадъ

преди 6 години

Не си много запознат с историята. Имало е Каталония, имало е и много други испански държави, които са се обединили, за да изгонят арабите от полуострова. Дори България е била веднъж във фактическа война с Каталония... Въпреки това, лично аз смятам, че сепаратизмът не е добра идея в 21 век.

11

Анонимен

преди 6 години

ЕС започва да се разпада, ясно ли е?

10

Анонимен

преди 6 години

ЕС започва да се разпара, ясно ли е?

9

Анонимен

преди 6 години

Казвах ви аз. че с признаването на Косово се отваря кутията на Пандора, ама нали САЩ исках да помогнат на албанската мафия???Щом за Косово може, може и за Каталуния, нали?Или пак двойни западни стандарти???

8

:):)

преди 6 години

ханкооди у шатрата да доиш коня...*** въпроси ,*** отговори

7

гого

преди 6 години

товарищ Путин седи гледа и се усмихва доволен,поредна пукнатина в ЕС, малка но достатъчна.Тези дни той им зададе риторичния въпрос ,Мигър не го виждаше никой това в Каталуня...Ефекта на щрауса и главата в пясъка...

6

до 5 ханко

преди 6 години

Той го пази добре но ти с кой акъл задаваш такъв въпрос ?

5

тъпи каталунци

преди 6 години

С този незаконен референдум показаха ,че са врагове на Испния ,врагове на родината си ! Това пък от своя страна дава възможност на Испания на отнеме автономията на Каталуния и каталунците да д.ухат супата !