10

Анонимен

преди 6 години

Kmeta se vijda 4e e mrasnik toi e s banditite do koga v bg schte e taka kade e mvr i vatreschnia. Velik minister ot gerb radev. Zezo zvaka da se iskaje v nc s papkite po raka pak li bsp to e vinovno gimnasti s buhalki

9

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Това са евроатлантиците защитаващи сащ и тяхните "ценности". Бялите българи Обичаме РусияА тези сащ и БХК..

8

Анонимен

преди 6 години

Бъдещата "България", когато ще живеят предимно "шведи" в определени места. И те ще се избиват помежду си.То не че сега не не така постоянно в махалите им, но сега не се разгласява. Иначе всеки ден има там убити, пребити и насилени хора. Да не говорим за "булките" им - деца на 12 г., които едва ли доброволно искат да "забременяват".Отделно проблемът с проституцията, насила ги правят такива. Да се родиш "швед" ("шведка") в тази държава е ад. Ако се измъкнеш от тази "среда" трябва да се радваш.

7

К8кс

преди 6 години

До Анонимен 9Абсолютно никога :(Кой реже клона , на който седи?

6

Анонимен

преди 6 години

Кога най-накрая антибългарската власт ще приеме закон за абсолютна амнистия ако застреляш някой, влязъл незаконно в дома ти???Само това може да спре шведите!?Страх че ще получат куршум!Както е в САЩ - влезе ли някой в дома им, могат да го гръмнат и даже не ги отвеждат в участъка!Защо само лошото взехме от американците???

5

Анонимен

преди 6 години

Щом посягат и на себеподобните си, значи вече от българите няма какво да се обере. Тях първо ги обруси държвата

4

Анонимен

преди 6 години

До 2И кой ни управлява я кажи? ***. Ако ще Бог да слезе да ви управялва пак не може ви избие глупавия балкански манталитет!

3

Егати

преди 6 години

Какво значи, "изселване" ? За грабеж, няма ли затвор.

2

Анонимен

преди 6 години

Камерите няма да решат подобни проблеми. Много от ромите берат плодовете на собствената си незаинтересованост към обществено полезните неща, също като нас. Смее ли някой да си изкарва хляба честно и почтено, чака го ето това от клипчето. Криминалните елементи трябва да бъдат непрекъснато превъзпитавани, а това не става, като ги оставиш да живеят с всички останали, и на всичкото отгоре камерата да го снима.

1

Анонимен

преди 6 години

Какви много пари ... Та той къщата не може да си боядиса ...