9

Бандит

преди 6 години

До д-р МенгелеСъмнявам се,ДКЦ - то е в квартал на Варна ,където има мнооого голяма махала.

8

Tod

преди 6 години

Сега ранния следобед или малко преди обяд е станало?

7

Анонимен

преди 6 години

Никога повече не посещавам Джипита.Стига ми!!!!Ходя на частно при специалисти и си плащам, просто мога да си го позволя.Не, че няма добри ДжиПита, но къде да ги търси човек, пък и са доста малко свестните от тях.

6

ретро

преди 6 години

Ей, докъде стигнахме - нито лекарите лекари , нито пациентите пациенти.А какви времена бяха едно време

5

Анонимен

преди 6 години

А един ненормален въшкар, който работи като гипсаджия в пирогов, след извършване на манипулацията, винаги казва " хайде, сега трябва да се почерпи майстора ". А в исул офталмолозите са толкова нагли,че винаги питат "ти от кои си? Тези които ще плащат, или ще се бием?" Затова всяка дамска чанта, стоварена върху чутура с бяла престилка,е крачка напред.

4

Анонимен

преди 6 години

1 направление на година на човек отпуска касата. За кого по-напред? Новият бюджет предвижда увеличение с 0.2%. .

3

до 11

преди 6 години

Доктора не е длъжен да ти дава направления, животинче. А тая ще лежи най-малко в лудница, и като види кво ще и се случи там, ще съжалява че не са я вкарали директно в затвора.

2

11

преди 6 години

Може ли направление? Не !? Може ли ...... , Ми не... те за това. Убеден съм. Аз съм същия проблем. Няма как да не те изкара извън кожата ти доктора,като се *** с теб и ме ти дава направления. За какво плащаме всеки месец? Биййй сега ти е паднало!Една докторка в София ми обясняваше , че било с запосвания 3 месеца по-рано

1

д-р Менгеле

преди 6 години

Българка е ,нали ? Щото ако беше *** ,нищо нямаше да и направят...