57

Ирупеец

преди 6 години

Бойко, с нетърпение очаквахме в България речта ти в руския,,Валдай,,-В Сочи,а ти не само че не отбелваш дума за НЕГО, ами и не отиде да се изтъпанчиш с пространна реч-колко жестоки врагове на България са руснаците! И за готовноста им да ,,стрелят,, по Димократична България,

56

Почитател

преди 6 години

Уважаеми Борисову,а не ви ли е срам цели,които с деситилетия не са решавани ,че трета година откакто е открито ,,Евангелието на Левски,,не са намери нито един българин,който да го откупи и парите да отидат за извисяване още повече ореола около лицето на Левски в съзнанието на всеки българин!

55

Анонимен

преди 6 години

а във фонда за Суджуците ще участваме ли Г-н Борисов,пита бедния и ограбен българин от 26 годишния криминален преход

54

gost

преди 6 години

Само не разбрах защо ние трябва да плащаме при условие, че те си минават нон стоп и отиват в Германията. Колко заеми пак ще теглят?

53

Анонимен

преди 6 години

Физиономия на бездънна природнаглупост.

52

Анонимен

преди 6 години

Само така, бойко, пръскай слека ръка държавни париот бюджета без да ти пука.Важното е да угаждаш намазната и дебела германскаканцлерка. Простите българида не са гласували за теб.

51

Анонимен

преди 6 години

Ами много се радвам чене увеличава пенсии ихвърля пари от бюджетав бездънни дупки. Тезикоито гласуват за тозипрестъпник са като измамените от телефонни мошенници.Кога ще им дойде умътда спрат да гласуват занего и криминалната му партия?

50

ББ, внимавай

преди 6 години

Да на вземе Ердоган да пусне в България тези 25% безюжанци и имигранти, за които не сте платили. Това означава 500 000 души. Дали ще ни помогнат Меркел, Макрон, премиерите на Испания и Италия или ще ни оставят сами да се оправяме? Казвай, ББ!

49

БОЖЕ, ОПАЗИ. ПУ, ПУ,

преди 6 години

ВИКАЙТЕ САНИТАРИТЕ С УСМИРИТЕЛНАТА РИЗНИЦА. ВИЖТЕ МУ МУТРИТЕ ОТ СНИМКИТЕ -Е, НЕМА ТАКОВ МАЙ МУН.

48

Burzum

преди 6 години

Пак ти май си флюбен ф него а Петроффффф...

47

ПЕТРОВ

преди 6 години

Да му ядете ***а на Бойко *** и мишочи само по саитовете пишете а в оществото сте МИШОЦИИИ

46

ФАКТ!

преди 6 години

Досега са наляти трилиони в Африка и те не само че не спират да идват ами и прииждат на талази.Парите се крадат от тамошните политици и ония пак нямат какво да ядат!

45

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов - предател и ***!

44

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = партия - мафия

43

Анонимен

преди 6 години

Аман от интернационализъм. От Априлският Пленум сме все интернационалисти. Държавата подарихме а хората от глад умират

42

Афро ало измамници

преди 6 години

Бойко навярно е получил имейл че е наследник на богатство на някоя африканска държава и за да получи наследените милиони трябва да внесе ?500 000 като вноска .

41

Българин

преди 6 години

Дебелака що не отиде в детската градина да обясни как им плюска папото и как ако пораснат ще робуват от заемите му.

40

Анонимен

преди 6 години

Едно време нагло ,нагло янките какво пееха : Ние сме света.Ние сме децата.Ние сме тези, които правят по светъл деня.Така че нека започнем да даваме. ние правим избор,да спасим животa си .И правим ний деня по-добър за теб и мен. НИЕ ПАК ЩЕ ХРАНИМ ДРУГИТЕ А НАРОДА КРЕДИТИ , СОФРИ И ДЕПУТАТСКИ КУПОНИ ПАК ЩЕ ПЛАЩА!

39

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Вие ревете, като напитени монахини! Не си ти, човекът който ще ми казва какво да правя. Ако дарявам, не бия камбана, както правите вие костовистите!

38

Burzum

преди 6 години

Туй са му джобните за месец ...дан съ прай на ощипан ам да се бръкне крадеца гаден....