51

Анонимен

преди 6 години

До 12Не си мисли, че хората си мечтаят да живеят в София, центъра на Вселената. Просто там се източват ресурсите от цялата страна, там е концентрирана администрацията, централите на фирмите, злоупотребите с публични средства, парите от контрабанда и т.н. Искаш запазено привилегировано гражданство, много аристократично ... Чл. 20 на конституцията казва: "балансирано развитие на отделните райони", но просто необяснимо защо, не стават и не стават нещата. Децентрализацията се случва само на думи.

50

Анонимен

преди 6 години

Уроци на Садик Хан към Фандъкова: 1. Тероризмът е неизменна част от живота в големия град. (негови думи) 2. Ако си адвокат на организатор на 11 септ., може да станеш кмет на Лондон 3. Няма проблем да омъжиш сестра си за Макбул Джаваид, виден член на Ал-Махаджирун, екстремистка организация във Великобритания 4. Не е лошо да се снимаш заедно с проповедници на омразата към немюсюлмани като Омар Бакри и др. 5. Участието в протести на "правозащитници" срещу екстрадицията на терористи в САЩ е нормално

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45"Такава крехка жена,..."---Кое й е крехкото, бе! Виж, че е с една глава над Садикчо! Ама те у СамУкоФско са 'се такиви, яки земеделки. КРЕХКОТО Й Е У ГЛАВАТА. :)

48

Анонимен

преди 6 години

Този мусльо може да се научи едно от смотаната даскалица, как да краде от държавните поръчки и ремонти. И по- големата част от плячката да се дава нагоре.

47

Анонимен

преди 6 години

През последните дни София се развива много бьрзо каза фьндьчето!--------------------------------------!!!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Защо има хора които искат да очернят всичко българско, да всеят омраза и негативизъам? Това ли е българина или просто някой има интерес да създаде хаос и разруха в Родината ни?

45

Реалист

преди 6 години

Лондон е мюсюлмански вилает в който се разхождат забрадени и умотани като нинджи и чалмосани мюсюлмани, носи се вой на ходжи, хапват се дюнери и навсякъде мирише на овча лой и затова е съвсем нормално и закономерно кмета да е пакистанец. Сигурен съм, че и английската кралица има бурка, но засега поне публично не ди я слага.

44

Анонимен

преди 6 години

Такава крехка жена, а върши толкова огромна работа за София. Възхищавам и се!

43

Кметът Хан

преди 6 години

Хайде Данче, със здраве, и да кажеш на Бойко гиби другия път да прати малко суджук, ама без свинско да е, че да не обидиме Аллаха джанъм!

42

Койчо

преди 6 години

Фандъчката да не е тръгнала на обиколка в ислямския свят?! Коя е следващата спирка? Мекка? Париж? Ислямабад?

41

Дудууууу бре

преди 6 години

Този пакистанец хем Кмет, хем Хан, хем Ходжа! Много голям големец ще знаете!

40

Анонимен

преди 6 години

На фона на българската простотия, която се вижда и в предшествуващите коментари, днешна София е неуспорим успех. Голаяма заслуга за този успех има Данчето.

39

Анинимен

преди 6 години

Много политици "Хан" в Лондон. Садик Хан е пакистанец (сем. с още 6 братя). На негово място в парламента сега е Алин Хан, мюсюлманка (майка полякиня, баща пакистанец),чийто съпруг е от Уелс и също приема исляма, както и 2те им дъщери.Освен това била и боксьорка.

38

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова е успешен кмет на София. Желая и още дълго време да се радва на признанието на софиянци.

37

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по коментарите си мисля, че ще си останем бедни, оскотели същества, тънейки в мизерията. Бедността и мизерията на един народ е справедливо наказание за неговата глупост. Нито един коментар свързан с начина на управление на един модерен град, какъвто със сигурност не е София. 2-3 поколения да измрат може и да се оправим. То затова Мойсей е влачил робския си народ 40 години в пустинята.

36

Аман- заман!

преди 6 години

Не се учете от София,че зверски ще съжалявате.

35

Бляк

преди 6 години

Данчето така, както е награбила ръката на този мюсюлманин да се здрависва с него, дава ли си сметка какво са изискванията на Корана за ходене на 'правоверни' по голяма нужда и почистването на отходните части след това?!

34

нотблек

преди 6 години

Бяла сила, бяла раса!!!Щом е черен е виновен!!ТРЪМП за президент на света!!!!

33

Българин

преди 6 години

"Кметът Хан: Лондон, Париж, София - да се учим един от друг"Хм... Благодаря, но НЕ, БЛАГОДАРЯ! Няма нужда Лондон и Париж да ни учат! Лондон и Париж в последните 25 години бяха превърнати в ислямски гета, където бели хора, християни вече почти няма, а малкото останали биват клани като пилци, прегазвани с камиони, автобуси и коли и гърмяни като капачки на стрелбище!

32

Българин

преди 6 години

Ние, Българите сме от бялата раса, християни, и поддържаме Доналд Тръмп!