32

Анонимен

преди 6 години

Никакъв съучастник не е. Никой измамник не качва собствени снимки. Има и куп измамни реклами на препарати за отслабване или избелване на зъби, които са забранени за продажба или изобщо не съществуват, направени като блог с крадени снимки на чужденци "преди и след", които изведнъж се казват Таня или Анелия и са от София.

31

Анонимен

преди 6 години

Ами като си тапосвате целия живот публично, някой ви е виновен. Малко мислете преди , а не след като ви се случи. Файсбука да ви защитавал, фейсбука да мисли вместо вас.... Нали иска последователи франсето, ей сега цяла България е по следите му, даже и пари му пращат...хаххаха

30

Ко?Не!

преди 6 години

Ей не се спряхте с тез тъпотии. Ко е ял Спас, ко е пил... 50 статии за едни кирливи 20 бона, ако изобщо са толкова. За КТБ, Белене, Цанков камък - нищо. Смешници.

29

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам оня директор де делял на роми и българи не делеше ли на селото си същия тоя класата и там а щото се караше и със старците тоя същия тарикат 20 години директор докога а то да е само това при него

28

Анонимен

преди 6 години

Основният извод от историята е: винаги дръжте профила си в ФБ затворен за външни наблюдатели и не позволявайте на произволни хора да ви стават приятели. Дори и това не е гаранция, но поне намалява риска да бъдете използвани за измами. И в никакъв случай не давайте номерата на кредитните си карти на непознати, в некриптиран режим. Това просто си плаче за измама. Ако ви е много важно да пратите пари - с пейпал или биткойни.

27

п

преди 6 години

ИСКАМЕ ОЩЕ новини за Александър-Спас!!!

26

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

АМИ ВИЖТЕ легала на ФБ. Това е стара дъвкана тема че сигурно сте били 10 години в кома и сега излизате? Като си прочете легала на ФБ ще разбере че в момента в който им дадеш снимка те имат пълен копирайтс, тоест подаряваш им копирайтса за ТОЗИ домейн, респективно ФБ, и твойта снимка има легал да бъде публикувана в каквито и да е страници на въпросния домейн, респективно ФБ. А въпросните страници са респективно профили. С две думи снимката ти ЛЕГАЛНО може да прескача от един профил в друг!

25

Анонимен

преди 6 години

Фокусираме се върху глупости ,за да може медийната диктарура да ни пропадандира .Медиите са диктатори и на практика живеем в свят под тяхна диктатура.Но като всяка диктатура ще бъде пометена.Тях това ги боли и искат да забранят форумите и тн .Целта тук е да се удари пак свободата на словото ,боли ги фара за Спас ,Атанас и който и да е .........

24

Анонимен

преди 6 години

Джурналя, пишете нещо за далаверките на Суджук Паша, или Ушев Цецо?Или ви е страх Боко да не ви опъва ушите, а?

23

Анонимен

преди 6 години

Това не е никаква модност. Всеки нормален потребител на Интернет знае за фалшивите профили , още от зората на Интернет. Първо по сайтовете за запознанства и MiRC , а после и в ФБ. Нищо ново под слънцето.

22

Анонимен

преди 6 години

За какво става въпрос-снимка,фото на профила или ригистрация на профил чрез данни имена,адрес,държава и притежаван задължителен емеил адрес чрез гугъл на някоя си държава като по стар портал обслужващ системата в съотвестви от другите на новите оператори на тези начала организирали сайтове или какво ли там,къде оформление платно или почти безплатно по разни функции и програми за грамотни.

21

beks1

преди 6 години

WELKOME TO BULGARIYA.

20

ооо

преди 6 години

този е съучастник може да е и глава на целия процес но не вярвамСпас е най малката брънка тоз е на по високо нивода се прави като ощипана девица - защото няма такива доказани доходи за живота който води

19

prokurora

преди 6 години

Кочериново се прослави по Париж ! хахахаха

18

The Ghost

преди 6 години

И от какво толкова е в шок Мартинез? В мига в който е качил снимки в Интернет - вече целият свят ги има може да си ги прави каквото си иска. Следващия път няма да споделя в социалните мрежи и никой няма да му "открадне" личността

17

Анонимен

преди 6 години

Шепа нехранимайковци недоволстват и истерично замърсяват общественото пространство с призиви за кръв и оставки. Искате си дъвката, почакайте!!! Днес.бг ще пусне нещо за Борисов. Докато чакате може да отидете да защитавате ахмака. Ко прайте тука. Айде, марш

16

Анонимен

преди 6 години

Ехаа, някои тролчета пак ще забогатеят, бранейки Спасчо. Обаче един съвет - много ви личи, правите лоша услуга на вождовете си.

15

11

преди 6 години

Уби ме с глупостите, които си написал :) Това ли е най-голямото престъпление в това жалко подобие на държава? Тиквата, ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. са откраднали милиарди и никой нищо не пише, ти си се разпенил за някакъв жалък дребен мошеник, излъгал 20-30 каракуди, които явно не са много интелигентни и си го заслужават.Любимите ти *** да пишат за Тиквун и за "шайката" му. Там е ключа на бараката и там са милиардите, които са откраднати от цял един народ.

14

Как не ви е срам?

преди 6 години

Това е нивото на българската "журналистика". Пишат 1000 статии за някакъв ***, излъгал други 10 нещастника, а си затварят очите за корупцията, суджуците, купуването на избори, миналото на политиците, престъпленията на управниците и т.н. Жалка история сте, бих се срамувал на ваше място! И да знаете, че и да ми изтриете поста, истина си остава и до 2-3 минути някой друг ще ви я напише :) Това и е "лошото" на истината... винаги излиза наяве и никой не може да я скрие.

13

до 11

преди 6 години

Не е най-важната новина и случая е малко преекспониран.За журналистите мога да ти кажа много и малко ,даже ще си замълча.