10

Розовата пантера

преди 6 години

Щом и тази е експерт - значи има надежда за всички...

9

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

За Спас разбрахме, а тази дето беше взела от жена 45 хилки кво стана с нея?

8

Дупчо от Дупница

преди 6 години

как умни хора са се хванали на въдицата на Спас от Кочериново,-------------------------------------толкова и са умни:)))

7

Анонимен

преди 6 години

Нещо съвсем не е ясно в кеш ли от врата на врата с плащания от балкона или пред входната врата.

6

Изрут

преди 6 години

И като са излъгани с 30 000 лева какво да направим? Да седнем да ги жалим ли? Мен, що не ме лъжат с пари? Щото не съм балък, като тия...а впрочем и повечето хора не са, това че има баламурници, не е народен проблем, а личен. Какво ни занимават с глупости?

5

Смехоран

преди 6 години

охаа,какво ведро настроение,смях ,усмивки и закачки...свалки,говорейки за най-обикновен измамник...много забавно и смешно,ама едни хора са излъгани с 30 000 лева,така казват,има дела и го търсеха от 2012 година...висоти в журналистиката,първия път и объркали първото име на Експертката,сега фамилията...абе,експертна му работа...кабелния техник ,който ми върза кабелната телевизия...той експерт ли е по комуникации??

4

Румен

преди 6 години

Бях се притеснил за Спас,трябва поне 5 статии на ден за него.Зад Спас стоят фебере,цереу,мосад,мит и още и още...Ценен образ е и българското общество е загрижено!Благодаря от все сърце на стотиците експерти по Спас по телевизиите,вестниците и интернет.

3

Анонимен

преди 6 години

Бях се притеснил, че днес няма новина за Спас... А сега пуснете нещо и какво става в Русия, да ни е пъноценен деня.

2

ф

преди 6 години

Безинтересно ми е вече. А на вас?

1

Анонимен

преди 6 години

Мен защо Спас от Кoчериново не ме е излъгал или измамил ? Купувам си билета от туроператор туроператора има лиценз който си купува от билети от фейса негов си е пробема за каква измама става въпрос Що за *** си купува билет от сайт за запознанства.?