28

Анонимен

преди 6 години

Миналата седмица бях в Брюж. В центъра на града приоритетно се движат карети теглени от коне, велосипедисти и пешоходци, в каналите - лодки с туристи! Викам си, тука бг мутри нема да стъпят!

27

Анонимен

преди 6 години

До :) - направо са си богове, живота в техните страни е уреден и на пръв поглед безгрижен, хората там спазват определени правила с векове - искат да помогнат и на нас, но ние сме непоправима ***, като емигрантите и по-зле сме в главите, искаме парите им, живота им, а не заслужаваме повече от това да се валяме в калта - конете са умни и полезни животни, слушат, и ти се струва, че разбират повече от българите

26

Анонимен

преди 6 години

Трябва да сме толерантни и да оставим каручките в центъра на София, само така ще се харесаме на т.нар. еврочиновници.

25

Анонимен

преди 6 години

По големите градове няма място за каруциОтдавна трябваше да са ги забранили

24

:)

преди 6 години

20+ години не ги спряха, но сега идват "началниците" на Тиквата и ще ги спрат... временно. Докато "боговете" не си тръгнат...Вече ясно ли ви е, че сме втора ръка хора дори в "собствената" си страна и че реално сме подчинена територия без право на мнение?

23

Анонимен

преди 6 години

Давам по 100 лева за Копитото на кон.

22

Анонимен

преди 6 години

"заради еврочиновниците"Ами заради мен ? Плащам повече данъци от цялата махала, а плащам български данъци, което трябва да ви говори, колко плаща махалата. Плащам данък имот, плащам данъци на колата. Не искам каруци по-пътя. Те не плащат една стотинка, следователно важат МОИТЕ права и искания. Без каруци на пътя. Видите ли каруца, 3 месеца затвор, запалете каруцата и евтаназия на коня. Това е.

21

edin kon

преди 6 години

s tova otnoshenie kum tezi deto I'm teglqt karucite po dobre da gi zabranqt !

20

Анонимен

преди 6 години

И по какъв начин ще ги забранят? Те с глоби не се съобразяват. Къде се е чуло и видяло ром да си плати глоба? Те са обгрижван електорат и с тях управляващите са много внимателни. Това не са ти българските офце, с които можеш да се държиш всякак.

19

Картинката е ясна!

преди 6 години

Сега стана ли ви вече ясно,че отдавна сме гои и че България вече не е държава, а територия и губерния? нас никой не ни бръсне за нищо, но щом ще идват на посещение чиновници на губернаторите и закони и всякакви правила се нагаждат единствено заради тях! А ние си пеем мантрата за евроатлантически ценности и свободно движение на стоки и хора и си мислим, че сме горди европейци!

18

Анонимен

преди 6 години

Каруцата с миризливия евро кон е символ на София затова не тряа да се забранява. Нека си дрискат на воля.

17

Кирил Софийски

преди 6 години

Няма сила в България която в момента да озапти безчинствата на Герберасткия електорат !

16

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли как полоцай отваря консерва? Тропа по капака и крещи "отворете! Полиция!"

15

Анонимен

преди 6 години

Най-Добре да забранят каруците и да изселят собствениците им,но не само заради еврочиновниците, а и заради българите.

14

Щерев

преди 6 години

ОХХ ДАНО , КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ.

13

Анонимен

преди 6 години

Не заради европейските чиновници, а заради живота и безопасността на всички граждани каруците трябва да бъдеат спрени веднъж за винаги! Крайно време е това безумие да приключи! И то не само в София, а в цялата страна! Както занем каруците са напълно необезопасени, нямат светлини и често се управляват от непълнолетни и дори малолетни лица! Не ме интересуват социалните мотиви да не са забранени!

12

до 10

преди 6 години

Не бъркаш. Забранени са. Едно време имаше фенери, дето ги задължаваха да носят. Светлоотразители на коня. Ама бай ти синята жилетка вече ръкомаха като вятърна мелница и само дай-дай му е речника.

11

Анонимен

преди 6 години

Странна работа! За някакви си там дето ще се довлекат за няколко дни-ще забраняваме неща, които трябваше да бъдат забранени много много отдавна. На мен пък ми е интересно като ги забранят, дали *** ще се съобразят със забраната и ако не се съобразят какво ще последва-незвимаеми глоби, които след това ще се разхвърлят към сметките за данъци на белите им роби?!?!

10

ал

преди 6 години

А дано...

9

Анонимен

преди 6 години

За право на управление на птп се изисква минимум основно образование. Вместо да лаете - отидете една молба да пуснете в общината по местожителство. И тогава синята ризка, дето я е подписала наредбата ще отиде за 5 до 10 години в едно учебно заведение.