23

Super sme

преди 6 години

Dobre se jivee ne se oplakvaite v Blagodarenie na Batkov vi Boiko= Vaisl Levski (haha) (mnogo zastrelqni hora jiveqt v tazi teritoriq).Emigraciq priqteli i ne se muchete i *** veche gi nqma.

22

Ники

преди 6 години

МанЛи - емигрантския квартал...

21

Анонимен

преди 6 години

Мнастирски ливади е гето за селяци-сноби. Там софиянец не живее.

20

Анонимен

преди 6 години

Това да си купиш в Манастирски ливади, трябва да си рядко *** порода ***. Плащат горките ипотеки по сто години, а то и улица няма. Ми къде спахте бе драги селяни? Спомням си как колега даваше под наем в Бъстон, който една улица го дели с Ливадите и простите селяни не го наеманаха, щото се водело Бъкстон и не било толкова престижно :D. Промени обявата, писа Манастирски ливади и веднага две диви провинциалистки го наеха. Е това е да си престижен овчар. Та и тия същите.

19

ББ=Васил Левски

преди 6 години

Големи неблагодарници сте - Герб и кметицата дават мило и драго за държавата и в частност София а вие *** само недоволствате.Ако продължавате така накрая Б.Б. сам ще се откаже и тогава всички сме обречени.

18

Анонимен

преди 6 години

Големия майтап ще е ако панелките надживеят, новите блокчета, строени от малцинствени работници, със съмнителни материали. Уви вече и Надежда и Люлин се презастроиха с блокчета в междублоковите пространства, и да общината е виновна, дава разрешения за строеж, без да се спазват изискванията за минимално отстояние между блоковете и се строят апартаменти-ателиета за да не се осигуряват паркоместа. Ако общината забрани на собствениците на ателиета да паркирарт в града, нали се сещате какво ще стане

17

месара

преди 6 години

алооооо, тия дето сте си продали нивите и сте станали софиянци като сте си купили апартамент в "престижни" квартали, бе много се европеизирахте бе, *** нали до вчера кози пасяхте по чукарите, да не би Фандъкова да ви е заселила в София на сила, като сте купували да сте мислили,няма вълшебна пръчица, всичко става постепенно, така че ако искате чакайте, ако не, на влака и обратно на село. а Фандъкова да прати полиция да ви арестуват за нарушаване на обществения ред!!!

16

София

преди 6 години

До Анонимен - 15 Когато София е обявена за град/столица.. Анонимен тия Ке5ефи - панелки ги е нямало само да те светна...

15

Анонимен

преди 6 години

До СофияМоля недоносчето да си зашие устат за вечни времена, защото същите цитирани квартали София се обява за град!

14

София

преди 6 години

Моля коментатори от Люлин,Надежда,Овча купел и други отвратителни квартали на София да не коментират. Защото ако ги нямаше тия нови квартали като Ман ливади,Кръстова вада и Витоша, София щеше да е един *** от панелки строени през 1975-85г чакащи безплатно саниране..

13

Анонимен

преди 6 години

Само дето тия планове не ги прави и приема Кмета... Те от село дошли, купили си апартаменти в незаконни кооперации и сега искат за техните "тоалетни", да се отделят пари от хората, който цял живо плащат данъци в този град? Аз цял живот плащам данъците си тук и ако реша да си купя къща в някое село, ще гледам имота да е на улица, а не в гората... Ако си купя къща в гората, трябва ли да искам общината да ми направи път, водопровод и т.н. ????От 1-2 години плащат данъци, ама претенциите им големи

12

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се, но ако си толкова ***, че да си купиш апартамент или имот в този квартал, поне трябва да си отишъл и да си видял, че е едно поле, а до сградата, в която купуваш имот няма път ... Питам само столичаните ( данъкопладците ) - искате ли за всеки блок в полето, който някой реши да строи, да се отделят голяма част от вашите данъци за изграждането на ифраструктурата до тези обекти ?Защо не го прави инвеститора на сградите? Айде стига сме далива нашите пари, за селяни,а ?

11

Анонимен

преди 6 години

Искам да кажа на протестиращите селяци, че техните жилища са възникнали и построени по същия хаотичен начин, без планировка и без план. Блатисти поляни вкарани в регулация по втория начин и превърнати в подобие на жилищен квартал. Да си бяха стояли на село, поне няма толкова кал...

10

факе нюз

преди 6 години

Я стига, там и е само багажа, всички знаем че всъщност е от Самоков

9

Анонимен

преди 6 години

Фъндупкова много актуално се е преселила в квартала с най-много дупки.

8

Анонимен

преди 6 години

Аааллььооууууууу, провинцията. Никой, жиеещ в София поне от 35-40 год. няма да си купи жилище в този смотан квартал, както и в още по-смотания Лозенец, дето комшиите си подават сол на заем през прозорците. ХАХАХАХА Там се ръгат само тъпите провинциалисти дето на всяка цена трябва да живеят в София. :))))))

7

Пророкът Гочо

преди 6 години

В България частната собственост е неприкосновена и владелецът й има пълното право да решава какво да я прави. Който му е тясно и некомфортно в Манастирски ливади, може да си продаде имота и да се премести другаде.

6

Жоро

преди 6 години

Преди 1-2 дена чета, че Манастирски ливади е в топ 5 на кварталите с най-много сделки за покупка на жилище...да кажеш, че евтино - не е...да кажеш, че има две съседни асфалтирани улици - няма...да кажеш, че има три дървета едно до друго - еми няма :)...сега се замислям, че наистина май няма градини и училища....и за какво си го причиняват това хората :-)

5

Мунчо

преди 6 години

София, от град със сравнително доста добри възможности да се превърне в много приятно място за живот, се превърна в жалка мутренска ***, благодарение на безграничната алчност на некадърни архитекти, сторители, кметове и цялата крадлива, *** пасмина от пиявици около тях. Ако човек разгледа снимки на стара София (от 30-те г. примерно) и сравни със сегашното жалко творение, му се доплаква.Уви, безумието продължава!

4

Ливадата

преди 6 години

Добре де, като купувахте тези апартаменти, да не би да е имало инфраструктура?Целия квартал е "жунгла"... Защо купихте жилище там?Не че другите квартали са слънце, но този е върха на сладоледа. Като капак на всичко цените са меко казано високи.Фандупкова и да иска не може да ви помогне защото разстоянието от блок до блок е 5 метра, как да има улица там? Не че я защитавам, но в случая тя наистина няма да може да помогне, дори и да иска...