6

Тошко

преди 6 години

А мастурбацията при жените какво е?

5

Анонимен

преди 6 години

До емоционална връзкаВсички семейни дами, с които съм имал не само емоционална връзка са се оправдавали в къщи със стари приятелства от детинство, не съм чувал да казват с колеги съм или с нова приятелка нито веднаж. Така, че човек винаги си има едно наум.Затова са ценни тези дългогодишни "приятелства", незаменими са като алиби.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо само мъжете да го считат за изневяра? А ако обърнем палачинката, мъжът си има тайни, има емоционална връзка с друга жена и нарушава уговорките. Какво мислят жените в такъв случай, че е проява на любовта към тях или веднага ще му извадят душицата и изсмучат мозъка със сламка.

3

Анонимен

преди 6 години

До Емоционалната връзкаИ на един приятел гаджето така разправяше на мъжа си, че отива на среща с най-добрия си приятел, а ходеше да се клатят тайно.

2

Анонимен

преди 6 години

"TeenProblem" ... Какви жеин, какви 5 лева ...

1

Емоционалната връзка

преди 6 години

с друг мъж - наистина е трудно да им обясниш, че имаш приятелчета още от началните класове и другарчета от детските игри в квартала. Някои от тях ти остават приятели за цял живот и никога дори намек за интимни отношения не е имало.Новото гадже винаги гледа с подозрение на такива приятелства. Важно е, когато решиш да се омъжиш, да успееш да убедиш бъдещия си съпруг защо тези млади мъже са незаменими за теб и че не са му конкуренти.Дългогодишното приятелство е нещо много ценно и трябва да се пази