14

НЕ НА НАС ТИЯ

преди 6 години

Контролиланият "синдикат" КНСБ? АУ! И те, като Подкрепа...

13

реалист

преди 6 години

До 7Ще плащаш данъци, а суджуците ще санират празните апартаменти на други. Там отиват данъците ти.

12

реалист

преди 6 години

КНСБ и вие ли се продадохте? Какви 10%? Чуватели се какво говорите? От както ББ е на власт все има спешни разходи и все намло пари за увеличение. Сега е нужно поне 30% увеличение на всички заплати във всички сфери.

11

БГ е бита карта

преди 6 години

До Анонимен 12И да си мислил и да не си, тия с човалите са се погрижили да си измъдрил "правилния" избор.

10

Мунчо

преди 6 години

Интересно защо не протестирате за по-ниски цени? Няма ли да е същото?D

9

Анонимен

преди 6 години

Време е за нов народен съд за всички предатели и крадци от последните 30 години, иначе нищо няма да стане, ама с тая съдебна система не виждам как да стане това.И дружно-крадците от всички партии- в затвора.Но вече е късно, продадаха и предадаха България.

8

Анонимен

преди 6 години

Гърция е държава, България-колония и територия, вижда се, сами сме си виновни , като не мислим за кого гласуваме.

7

Анонимен

преди 6 години

България-твърдо на последно място по заплати и пенсии.Гарантирано от ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Гърция има най-големия търговски морски флот и не си е разпродала и долните ***. Има летища на почти всеки по-голям остров и 12 хил км брегова ивица. Не сравнявай гърчолята с опаткан ***..

5

Анонимен

преди 6 години

10 % увеличение са нищо, инфлацията и високите цени отдавна са изяли такова увеличение, казвам го без да съм икономист или финансов експерт, иска се само да видите стоките на храните(второ и трето качество, а не като първо качество в Геврмания или Франция) в магазините.

4

Анонимен

преди 6 години

България- формално в ЕС, реално - нивото на заплатите е като в Африка.Я вижте заплатите и пенсиите в Румъния, Гърция и Албания-доста по-високи са, нямало пари, само знаете да крадете, гадини мръсни ! И не излизайте с плоските номера за ниска производителност на труда, гърците не произвеждат повече от нас-само един туризъм и маслини имат!

3

Анонимен

преди 6 години

Чистачките ще вземат 510 лева, а има инженери , учители , лекари , мед. сестри едно или две висши образования с 650 лева заплата,има ли синдикати в трая държава или само имитират дейност???Скоро няма да има кой да работи за жълти стотинки квалифицирана работа, *** такива!!!

2

БГ = Конго

преди 6 години

Не искайте високи заплатки, да не ви прибере после хипеинфлацията спестяванията.

1

унизително

преди 6 години

ЖАЛКО И УНИЗИТЕЛНО - 10%!? НА МОЯТА ЗАПЛАТА ТОВА СА 50? ЛЕВА - И ТОВА Е ГРИЖА ЗА МОЯТ ЖИВОТ? ТЕЗИ ХОРА НЕ ОРГАНИЗИРАХА ЕДНА СТАЧКА ДОСЕГА, А МАЙ СИ ЖИВЯХА ЧУДНО С ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ? ЕДИНСТВЕНО СЕ ГРИЖАТ ЗА ОМРЪЗНАЛИТЕ НА ВСИЧКИ НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕКАДЪРНИ УЧИТЕЛИ И ТРАНСПОРТНИТЕ РАБОТНИЦИ!