17

Анонимен

преди 6 години

Хахах знам, тук всички сте програмисти, ако не най малко IT сървърни инженери. Смешковци!

16

Анонимен

преди 6 години

Приятел е системен администратор, програмистите са му подчинени, като той самия не програмира.

15

Анонимен

преди 6 години

Програмирането е за хора с логическо мислене. Владеенето на английски е предимство.Щом е за всеки значи и Тиквата става за C програмист.

14

Анонимен

преди 6 години

защо като се каже ай ти, то задължително за програмисти говорим? 15 години го работя това животно ай ти-то и програмист не съм бил никога

13

Анонимен

преди 6 години

"Програмирането е умение, което е достъпно за всеки"АхаХХААХахахахаХахАХаха ....Това е, като да кажем, че всеки може да стане писател, а истината е, че половината народ, дори след 12 години в гимназията, все още е неспособен, да пише правилно.

12

Да

преди 6 години

Сега е пренаситено с икономисти, защото всеки може да стане икономист, но програмирането не е за всеки. Скоро шефовете ще започнат да уволняват тези които не стават.

11

Анонимен

преди 6 години

Хората ги мързи да мислят , по-добре да прехвърлят някой тон във фитнеса..Никога програмирането няма да бъде достъпно за всеки , и от всеки програмист няма да стане..

10

Анонимен

преди 6 години

От целия курс едва около 10% можехме да програмираме и всички бяхме завършили математически гимназии или други паралелки. Имах колежки, на които им обяснявах като на малки деца и нищо не можеха да вържат. След като завърших преподавах една година на малки деца и повече разбираха, но не бяха случайни деца. А за голяма част от състудентите ми беше изключително трудно да разберат елементарни логически операции.

9

Анонимен

преди 6 години

хахах хубава снимка - един програмист и всичко около него е ИТ индустрията. Аман от обучаващи и много знаещи. В СУ информатика преди 12-13 години имаше няколко абсолютно неориетирани млади дами , които не знам как бяха взели изпита да се докопат до специалността,а в последствие научих, че две от тях останали в университета да преподават!?!?! Три дни бензин да вали и гръм да удари..ама то ясно защо, можещите да завършат не остават, камо ли да преподават.....

8

Анонимен

преди 6 години

24 онлайн курс за хирург.....

7

Г

преди 6 години

До ТТочно така е. Но парите не са от европари (в повечето случаи). А са пари на леймъри, които се връзват на въдицата на нахакани дрисли и дрисльовци, които са гледали малко филмчета и сега са готови да учат другите. Нали знаете, който не може да прави нещо - учи другите как да го правят.

6

T

преди 6 години

До anonВ момента парите са в курсове и обучения. Навъдиха се доста офисчета, които предлагат обучения във всякакви сфери. Явно сега текат европари по този канал и всеки гледа да ги прилапа.

5

Доктор

преди 6 години

То всяко умение е достъпно до всеки, който иска да инвестира хиляди часове труд в обучението си.

4

До Програмист

преди 6 години

Тоест някой иска да наводни пазара на труда с ИТ кадри и да се случи същото, което преди време стана с инженерите, а сега с юристите, икономистите, психолозите и т.н.

3

anon

преди 6 години

Най-голямата лъжа на века е, че от всеки става програмист. Демек че програмирането е достъпно. Но на доста хора им е изгодно хората да мислят така, че да плащат за обучения.

2

зя ай ти бре

преди 6 години

когато гладът отмине.ще настъпи гладът

1

Програмист

преди 6 години

Програмирането било достъпно за всеки?Това някакъв виц ли е?Занимавам се с програмиране от доста години и определено мога да кажа, че от всяко дърво свиручица не става. Пиша свиручица, защото другото го цензурират тук,