27

защо?

преди 6 години

Ако убиеш куче например ще те съдят и осъдят.Добре,съгласен съм-безсмислената жестокост трябва да се санкционира.Ами защо ако си известен спортист и в пияно състояние убиеш един човек,осакатиш друг и раниш още няколко -защо тогава съдебната система те оправдава?Защо този който направи това сега си живее спокойно в чужбина?Защо министърът на правосъдието,главният прокурор или някой от съдиите не обелват и дума за този случай?Има ли КОЙ да отговори??????????????????????????????????????????????????

26

Анонимен

преди 6 години

по-добре да отидат да протестират същите за правата на Българина, от дискриминация, поне да свършат едно нещо, видяло се е че не им се работи.

25

Борецо

преди 6 години

Връща се Борец от сафари в Африка и колегата го пита:-Абе брато к'во удари на сафарито?-Ааа, слаба работа само некви носърчета.-това пък какво е?!??-Абе не знам как се казват, едни такъва мънички, чернички, и като тръгнеш да ги стреляш викат ноСърНоСър!

24

Анонимен

преди 6 години

Ако хората не се занимаваха от древността с лов още щяхме да скачаме по дърветата.

23

Анонимен

преди 6 години

И веганите са като БХК и другите такива авантаджийски и чужди организации. Лека полека ще пробият и ще почне да им се чува гласа и да налагат глупостите си.

22

Анонимен

преди 6 години

Това в 21 век да пуцаш животни за удоволствие си е страшна извратения.Аз бих пуцал вегани.

21

художника

преди 6 години

А бе хора, вие коментирате заглавието, а не посланието. Не харесвам Веганите, но в този случай са прави. Ако убиваш за КЕФ, това те прави УБИЕЦ. Точка !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя търтей, клошар Никола Донев с мазна коса и нездрав вид, не знам кой го спонсорира. Тоя нагло обяви във ФБ, че не можел да си провежда акциите, ако работел и му трябвали пари та, ако можело кой колкото даде... Баси и наглеца. Де сопа неокастрена де!

19

12345

преди 6 години

Хората ,които не приемат животинска храна имат дефицит на жизнено важни елементи в организма си и поради тази липса започват да боледуват.

18

Завзек

преди 6 години

европейски ценности: Вегани, neдepaли, либерали

17

не помня

преди 6 години

Човекът се е научил да убива животни за да се изхранва използвайки голи ръце или вид оръжие. По същият начин за да се изхранват и хищниците също убиват други животни. Защо веганите не отидете да протестирате и някъде из джунглите пред тези хищници? Като по-близо - влезте в клетката на тигъра в зоопарка и се опитай да му смениш месото със салата. Дайте да вземем да променим природата а ?

16

Начи

преди 6 години

Начиии можеше и да го гледам филма. Ама като ще ми блокирате разходката в центъра в събота, да ВИ го таковат животните, ше изям във Ваша чест няколко пържолки за обяд, за вечеря тел. вратна + малко пилешко(за цвят)

15

Нов

преди 6 години

Веганите, като са толкова отворени що не отидоха да метнат един бой на оня гад от Тутракан

14

Антисоросоид®

преди 6 години

Не разбирам защо се учудвате? Момчето си е направило НПО, получава субсидии и симулира дейност. Намерило е на баницата мекото. Дали вярва в това, което говори, е отделен въпрос.

13

11

преди 6 години

А защо тия чукундури ша протестират в София за някъв чужд филм? На вървът на п*чка си лелина да протестират, дето е авторът на филма.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами да си направим едно сафари с веганите!

11

Handel

преди 6 години

Компания сяда на маса в ресторант. Идва келнерът и носи менюта. А от компанията: --Ние сме вегани! Кака да си поръчаме? -Такси.

10

Анонимен

преди 6 години

Ще отпразнувам протеста като убия прасето Гошо на село. Веганите да знаят, че са отговорни за живота на Гошо.

9

Анонимен

преди 6 години

До ханко, по-скоро на обратните

8

Анонимен

преди 6 години

Контрапротест с кюфтета!!!