43

Кривондел

преди 6 години

Ако вашите дядовци и прадядовци мислеха като вас - тая държава нямаше да я има!!! Толкова ли не милеете за родината си? На кого оставяте родители, приятели, роден дом, детски спомени?

42

Кривондел

преди 6 години

Щом не ви дреме какво става с родината и родителите ви, а само колко евро взимате в Дойчланд - няма какво да ви спре, макар че аз лично смятам, че с 2000 лева тук се живее по-добре от 2500 евро там. А като ви сипят още 3-4 милиона нови немци - ще ровите в долапа да си търсите българските паспорти :)

41

Анонимен

преди 6 години

20 000 евро заплата и 6000 евро платени данъци в DE,как мислите,дали ще се върне тук?

40

Анонимен

преди 6 години

Децата на всичките ни познати и приятели са в Германия,моето завърши там има заплата много над средната за DE ,купи си апартамент,кола,за какво да стои тук ,даже и на почивка не иска да идва,идва за седмица да види бабите и нас и пак си отива!

39

бг смешки 2

преди 6 години

най-лошото от всичко е че всичко гледа да те изработи - излъже , окраде и тн .... с този манталитет толкова драги сънародници ..... народа е си е зле и това си е .....

38

ha-ha-ha

преди 6 години

nad 3.5 miliona sa zad graniza.tova e propaganda na mqrzelivite 4engeta ,zashtoto nema koi da im raboti,i shte zapo4nat da se samoizqjdat.

37

бг смешки

преди 6 години

то работа има ! ама нема кой да плаща да плаща заплати .....без пари иска да стане българина ...да му рабортиш без пари и да му вършиш цялата работа..... огледайте се ГАНИО е навсякъде около нас ...... с този селяшки манталитет толкова ......

36

Анонимен

преди 6 години

една сметка ,колко са избягали от Бг през всички национални катастрофи за последните сто години.и техните наследници . хора за един цял континент.

35

бг смешки 3

преди 6 години

До КривонделДОБРЕ са тия които крадат колега .....най-вече държавата и от народа ...а тва са не повече от 10-20 % от населението .....другото е леш - повярвай ми ! за тва хората бягатъ навън .....не крадеш ли у БГ си никой ....не можеш да преживяваш нормално !

34

Anon

преди 6 години

Аз живея на запад и се движа в подбрана) среда на българи които не се оплакват- водиме се за успели един вид. Не зная един човек камо ли фамилия да са се прибрали в родината за последните 20 години. Така, че... не знам какви хорс се прибират ама не са тези от които родината има нужда за да се оправи. Хайде сега ме плюйте... :(

33

Кривондел

преди 6 години

В София пишлемета с един западен език взимат по 1500-2000 лева по кол центрове. Ама не знаел западен език, знаел само да мрънка и да чака да му падне столевка на масата в кръчмата... Е няма да стане така! Работа има.

32

Кривондел

преди 6 години

Държавата е пълна с автомобили. В събота сутрин виждам ,хора да жулят бира пред кръчмата в селото. Дойдат ли празници всички хотели са пълни, а КППтата с Гърция стават като море от коли. И на тоя фон все сме били зле?! Зле са мързеливите, неграмотните и пенсионерите, зарязани от децата си.

31

Влади

преди 6 години

Лошо,лошо, лошо! Също както през комунизЪма се обезлюдиха селата и там останаха само пияници и аутсайдери. Сега мащабът е на ниво държава - тук оставаме стари коне, пишлемета, дето мислят, че всички са им длъжни и много, много ц.и.ганории. Лошо!

30

Анонимен

преди 6 години

Някой пробвал ли е да си смени постоянният адрес в чужбина - аз пробвах - казах им в чужбина съм. те ми смениха настоящия но постоянния си остана България...така че кой знае какво броят

29

голямата лъжа

преди 6 години

Проблемът е , че в България има много официални лъжи. И ние го знаем и управляващите го знаят ама статистиката 1.1 млн били емигрирали. Същото с броя на населението, пенсионерите, малцинствата...защо са ни тези лъжи. Време е да се появи един с топки и да нарече нещата с имената им. Сякаш като ни казват от БНТ , че живеем от ден на ден все по-добре им вярваме, нищо че хладилника е празен, че за зимата сме приготвили 3 родопски одеала, че децата са неграмотни...все по-добре е статистически

28

???

преди 6 години

Нямам никаква идея как броят кой е напуснал и кой е останал в България. Ако гоправят по адрес, то огромна част от постоянно напусналите България се водят на постоянен и настоящ адрес в България, много често в отдавна продадени апартаменти, в които живеят хора, които не ги познават. Аз познавам дота хора живеещи постоянно в чужбина, но на всички адресите им са в България.

27

мултипликатор

преди 6 години

останахме будалите и гюро Михаил Михайлов ците .надежда умира последна.ш са упайм друг път.

26

бг смешки

преди 6 години

сорос ЛИ ни каза и това ?!?! аз доколкот виждам има опашки от заминаващи н ТЕМРИНАЛ 1 И 2 ....да се вуърне някой пък не съм чул .... сигурно има некви заблудени единици .... но народа който остана у БГ бързо ше ги отчая ..... пълно безакаоние и свинщина цари в тая *** .....

25

Анонимен

преди 6 години

В България останаха само тези, които не могат да емигрират. Деца, старци и млади, от които не става нищо. Негодно за нищо население.

24

Анонимен

преди 6 години

Така e ,21 000 си идват по Коледа и после пак си заминават.