41

до 40

преди 6 години

Това вярваш ли го да се случи в държава дето те гъбаркат с 6 дневна седмица по 7 часа.Естествено,че почасовото е най-добро ,но този с нормата, дето си ги изкарва, за два дена страда заради другия дето *** 20 дена.

40

Анонимен

преди 6 години

Когато ти бягат консуматорите,не е умно да правиш реклами за Х милиона ,а просто да даваш Х милиона в повече за заплати.На фона на инфлацията,заплатите и те трябва да се повишават.Това е добро за всички даже и за бизнеса,даже и на него ще му се върне след като консуматорите имат повече за консумиране.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37На места в частния сектор има увеличение но е минимално.

38

Анонимен

преди 6 години

Докато има минимална заплата от 460 лева няма да има високи заплати в тази държава.Трябва да се въведе минимално заплащане на час както е навсякъде по света.

37

БГ работодател

преди 6 години

ЧАСТНИЦИТЕ В бЪЛГАРИЯ ОБИЧАТ ДА ДАВАТ МНОГО ПАРИ ЗА СЪБСТВЕНИЯ СИ ГЗ, НО НЕ И ЗА ЗАПЛАТИ. ЗА СКЪПИ ПОРТМОНЕТА, ЧАСОВНИЦИ, КОЛИ, ПОЧИВКИ И Т.Н.- ДА, НО ЗА ЗАПЛАТИ- НЕЕЕЕЕЕ

36

слабо

преди 6 години

Бавна ни е админстрацията и куп бюрокрация се върти. Вместо това трябва да се автоматизира голям брой от процесите и хората дето правят по 1 нещо цял ден трябва да се преквалифицират... изпиват държавата без да искат и да разбират..

35

Анонимен

преди 6 години

Да бе, в частният сектор имало увеличение, ама друг път. Заплатата ми не са я бутали от години. Да не говорим, че единствено в България каруцата е преди коня т.е. заплатите в частния сектор, откъдето се акумулират осигуровките и данъците са в пъти по-малки от тези на някои държавни служители като прокурори, ВСС, КС, агенции и не знам си какви министерства, че и постоянно си гласуват бонуси. Никога няма да се оправят нещата в Бг, в това вече съм абсолютно сигурен.

34

5464567

преди 6 години

В Агенцията по социално подпомагане работят неоразовани лелки, защото образованите хора, на които им се работи, отиват някъде, където ще изкарват добри пари. Проблема не е, че работят лелки, а че "работят" :) И те са отишли там, точно защото на такива места се "работи".

33

do 30

преди 6 години

От ЕМКО протестираха само преди няколко дни.

32

Чичката

преди 6 години

10 години България в ЕС-10 години батак ! За парите,които се 'усвоиха' от ЕС ,тая държавица щеше да е за пример. А то- измами, кражби , евро фондове, тарикати, бедност, беззаконие... И в същото време ни обесняват че живеем безгрижно в Чудоландия ! И вашия ред ще дойде, продажници !

31

ДА

преди 6 години

Я,стига сте вдигали заплатите на държавните хрантутници!Нали като ги вдигнете,ще ме цакате мен с по-високи осигуровки-за да има за тях,че те не плащат такива.Уж държавата ги плащала.А държавата от къде ги взема-от мен!!Докога ще ни правите на ***!?

30

Анонимен

преди 6 години

Агенцията по Социално Подпомагане е пълен фарс , специално там всички трябва да имат завършено образование в сферата на хуманитарните науки и психологията .вместо това там работят лелки със завършен 6-месечен курс с отпуснати от ЕС пари .

29

Да бе да

преди 6 години

Колкото пенсиите вдигнаха толкова и заплатите ще вдигнат ........

28

Анонимен

преди 6 години

От вчера всички работници в Геноа Италия са в обща стачка. Ние не можем да си направим ремонта на кораба и го местим в дока в Марсилия. Борят се италианските работници за правата си и за заплатите си. А в България аз стачка не съм виждал от 20 години - нито частична нито обща. И после се оплаквате из фацебуката и форумите че ви били ниски заплатите. Ако чакате капиталистите (бивши комунисти и бивши мутри) сами да ги вдигнат..... тоя век няма да стане. Всеки кове сам съдбата си.

27

Анонимен

преди 6 години

пълен смях са тия - къде са да поискат по-добри условия на труд и по-справедлив КТ, какви увеличения, какви 5 лв, инфлацията ги е изяла още преди 5 години. работим да плащаме сметки и разходи, болшинството не могат да спестят нищо, единици пък трупат милиони от обществени поръчки и други схеми, никаква справедливост, бандитите стрелят и гърмят, който и където им е кеф...

26

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Този Пламен Димитров е почти толкова деградивен субект, колкото и госпожа Лъжа! Изчисленията му се базират, не на реални икономически показатели, а на уйдурдисани данни на неговите счетоводители! Не може да искаш радикално увеличение на заплатите, а в същото време да твърдиш, че икономиката на България е най- слабата в ЕС-просто няма логика!

25

1

преди 6 години

След министерските,и вашите,ще вдигна ,другари от КНСБ.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25България има икономика, но на новия бизнес елит алчността им стана много голяма. Трябват им баламурници и пари има ама много.

23

Анонимен

преди 6 години

Така в новата бюджетна история на страната вече се откроиха две различни десетилетия. Първото е периодът 2000-2009 г., когато сумарно бюджетът спести 6,5 млрд. лв. И второто - периодът 2010-2019 г., когато бюджетът най-вероятно ще е на минус над 16 млрд. лв. Това е голямата картина, която не бива да се забравя в злободневното обсъждане на поредния държавен харч или актуализация на бюджета

22

Циник

преди 6 години

Тези шутове от КНСБ мърдат ли още?Някой брои ли ги за сли ви?Ще увеличават заплатите на държавните служители...пфъъъъъ