14

до 8

преди 6 години

И тук ще ти го кажа..В момента синият подуянски обор няма нищо общо с Левски на ония момчета основали Левски.Вие сте си Динамо прекръстен на Левски 1914 - оная емблема с лопатата.Незаконно използвате емблемата си, ДС ви подкрепя и до днес - държават ви плаща режийните.Подуяне си е ваше място толкова дълги години . Все пак Герен е място в края на града ,където пасат *** и друг рогат ***. Пасва ви идеално - нали все пак имате исторически победи в подуяне - не се отричай от историята си.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** ли пак същия тои колко пъти и междудругото да попитам българин в лудогорец има ли пуснат днес аз не видях вие що за отбор е това

12

Анонимен

преди 6 години

От как Перукан е на чело, то целия ни футбол е пародия, а вие спорите за това имало ли ЦСКА, нямало ли. То футбол няма, вие за ЦСКА сте се загрижили.

11

:)

преди 6 години

E, няма как да ни го пробутате това цска на Гришата, колкото и да се пънете, сори:)Със същия успех Левски можеше сега да играе с Челси, ако Гришата беше проявил въображение да кръсти Литекс на тях.

10

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянГовориш глупости. Крадецът вика - дръжте крадеца.

9

Лилчо

преди 6 години

До vladyИ победа на Левски не е добре. Очаквай Х.

8

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че ЦСКА фалираха и вече няма дерби Левски-ЦСКА. Не е интересно без конкуренция.

7

Анонимен

преди 6 години

Най-смешни са феновете на бившия ЦСКА, които така и не разбраха, че ЦСКА бяха наследници на два отбора от Подуяне (Омуртаг и Мусала), докато Левски е отбор възникнал и развил се в Центъра на София, главно в района около църквата Свети Георги, докато властта не им национализира игрище Левски, за да строи на негово място националния стадион Васил Левски.

6

Анонимен

преди 6 години

Ах колко жалко е да си комплексирано ***.

5

vlady

преди 6 години

Легенда на Лудогорец в черно ще свири мача Левски-ЦСКА - Кабаков е донесъл немалко важни точки на този отбор. Вероятно ще се постарае да не допусне победа на ЦСКА за да се увеличи разликата.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма разлика между източването на КТБ и ЦСКА! Разликата е само в стойността на активите:КТБ - 4 милиарда леваЦСКА - 700 милиона лева! /200 декара в Борисовата градина и 200 декара на Панчарево/Такова ни е управлението!

3

Така беше

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянДа, Боко много помогна да се опрости милионния дълг на ЦСКА, а Пеевски си ги спонсрираше-нали са съдружници с Манджуков. Е, сега малко се скараха със собственика на Литекс заради Петрол, но няма да ги изостави...

2

САМО ЦСКА

преди 6 години

Сънувате кошмара отбора с тирето за да не ви бият отново "противо-правно-исторически" , ако биете или равен, тогава това е истинското "правно-историческо" ЦСКА. Смешни сте - вечно втори.

1

Няма дерби

преди 6 години

Няма дерби, ЦСКА фалира! Омръзна ми да ми пробутван някакво ново отборче като ЦСКА.Левски ще играе с Чавдар Етрополе, бивш Литекс, прекръстил се сега на цска-СОФИЯ