16

Handel

преди 6 години

И освен това в Куршевел има 58 лифта и над 600 км писти!

15

...

преди 6 години

Значи няма да говоря за качество това нещо а БГ "хотелиерите" и прочие *** е неизвестно понятие! Няма да говоря и за дължината на пистите където повечето курорти в европата са над 150км писти да не говорим, че има и такива с дължина над 700км. Няма да говоря и за това, че да ядеш в заведение на пистите по европа е в пъти по-евтино отколкото на пистите особено в банско, няма да говоря и за опашките по ливтовете тука, просто ще кажа МИНИСТЪРКАТА ЛЪЖЕ ОТНОВО И ОТНОВО!

14

Гражданин

преди 6 години

А има ли престъпност.

13

Анонимен

преди 6 години

4-5 евро за чай?!Таь нормална ли е? И това е цена в най-бедната държава в ЕС!Ходи в Алпите *** оо! Ходи да видиш калко е чаят там и после се изкава неподготвена. В Инсбрук е 2-3 евро, а в Гармиш-Партенкирхен на места е до 4 евро. Който е ходил на тези места знае за какви кУрорти става на въпрос, а не като нашите бетонирани бутафории с претенции за нещо. А обслужването няма нужда да го коментираме. Разлика от земята до небето.

12

Handel

преди 6 години

Дори и в Куршевел има специални отстъпки за младежи и за възрастни (над 65 години), както им и много заведения и атракции специално за младежи.

11

Анонимен

преди 6 години

А заплатите и разходите на работодателите равни ли са на българските? А покупателната способност?

10

the Ghost

преди 6 години

Чаят във франция може да е 5евро, но заплатата е 2-3000 евро, а в България като е 2лв и заплатата е 460-600лв. по-добре ли е ?

9

scbg

преди 6 години

Като човек карал ски там. Да ама това Франция първо, не клозета Банско. Крушевел е един от най-скъпите. Картата за Троа Вале за 6 дена беше под 180 евро. Разликата е от тука до луната, в най-лошия случай чакането е под 5 мин за първата кабина. спането пак се преживява. Много сме далеч да ги сравняват...

8

цирк

преди 6 години

А заплатите в Франция колко са ?

7

Анонимен

преди 6 години

и сигурно и качеството на услугите във Франция в топ курорта им е както в на нашият?

6

11

преди 6 години

Тук е скъп. Излиза ми по-евтино с самолетните билети и всичко до алпите за 1 седмица от колкото 1 седмица на Боровец

5

Анонимен

преди 6 години

фалшива новина, именно защото е скъп и некачествен родния туризъм (зимен и летен) хората се принуждават да пътуват стотици километри и да почиват извън БГ!

4

Анонимен

преди 6 години

затова всяка година все повече българи избират да почиват зимата във Франция и Австрия, понеже дори с транспорта за хиляди километри идва по-евтино отколкото нагъчканите мутро-курорти, които се опитват да ни пробутат с дебели цени и огромни опашки! Кого залъгва тая?!? Няма да ви стъпим на мизерните опоскани хотелчета! ДГД!

3

Наблюдател

преди 6 години

Тая прави *** на Цеко Минев!!!

2

Анонимен

преди 6 години

А какви са доходите във Франция и какви са в Тикволандия, бе герберастки крадльовци от село.

1

Далаверка

преди 6 години

Е че то у нас тънкана бе, само 5 кинта чая.. И то какъв чай.. със вода :)