41

JAS

преди 6 години

До Анонимен 30: за всичко си прав, но за "гаджо" не. Тази дума се използва от чешките и словенски ц...пардон...роми и означава "бял човек".

40

JAS

преди 6 години

До ***: изключително вярно, чехите винаги са излизали на улицата и не са протестирали само в къщи или в кръчмата! И не само 1968, но и през нацистицкия протекторат, виз. Атентата на Хайдрих.

39

JAS

преди 6 години

Ако не беше този страх досега в Чехия щеше да е пълно с ***. Украинците, Словаците и виетнамците стигат. Изборите в събота ясно показаха какво искат и не щат чехите...в последно време все повече немци, холандци и италианци идват да живеят и работят в Чехия, защо? Низка безработица и почти никакви ***.

38

Некъф

преди 6 години

Страх лозе пази. Така се прави. Има за какво да ги е страх като гледат германцит какви ги сътворяват с оная луда бабичка Меркел.

37

grep

преди 6 години

1. "Страх от мигрантите в страна, където мигранти няма" 2. "Страх от мигрантите в страна, където мигрантите са под 5%"3. "Страх от мигрантите в страна, където мигрантите са под 25%" 4. "Страх от мигрантите в страна, където мигрантите са под 50%" 5. "Страх от чехите в страна, където чехи няма"

36

Анонимен

преди 6 години

Чехите знаят - страх лозе пази ... Онези, дето уж казват, че не ги е страх, са клани и взривявани всяка седмица вече. Тях свещите, плюшените сърца и мечета ги пазят, а нас - дюнерджийниците на всеки ъгъл.

35

Чукундур

преди 6 години

Поклон пред чехите!През 1968г.когато чешкият народ се вдигна с голи ръце срещу руските танкове,ние пеехме честушки и възхвалявахме социалистическия интернационализъм.Затова ни мразят чехите.Мразят и всякакви други навлеци,дошли да им осират държавата им.

34

гошо

преди 6 години

<<Страх от мигрантите в страна, където мигранти няма>>Това нещо странно ли трябва да изглежда? А ако ме е страх да не ме блъсне кола преди да ме е блъснала, това нередно ли е? Трябва ли да изям отровна гъба за да разбера че не трябва да го правя? И т. н. и т. н.

33

дон

преди 6 години

До Анонименанонимен 30 ,ти никога не си виждал чех на живо.Еднакво мразят и немци и руснаци.Защото през 1938г по икономика са били наравно Холандия.Стопляш ли или е все едно ,ама да се плямпа

32

Анонимен

преди 6 години

Умните хора се учат от ОПИТА НА ДРУГИТЕ! Глупавите продължават да се пълнят с популация, извършваща терористични актове, убийства и изнасилвания в невиждани мащаби. Чехите много добре виждат какво се случва там, където дойдат ислямските навлеци или хората от изостаналите африкански общества. Не е нужно да си отрежеш пръста, за да знаеш, че ще боли. На Запад тотално се провалят в "интеграцията", но продължават експериментите и поученията към Източна Европа.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Не забравяй, че за славата ни по чужбина донякъде сме си виновни както самите ние, така и по-*** ни братя, за които си оставаме "гаджо", но за сметка на това навсякъде се обявяват и регистрират с нашенските паспорти и народност

30

Анонимен

преди 6 години

"Чехия: Страх от мигрантите в страна, където мигранти няма."---НЕ ПЛЮЙТЕ ЧЕХИТЕ! Страната им е чиста, подредена и организирана. С право не искат некъпани и неуправляеми навлеци. ПО-ДОБРЕ ДА ГИ Е СТРАХ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ "МИГРАНТИТЕ", отколкото СЛЕД като ЕС им ги натресе!

29

Анонимен

преди 6 години

Милош Земан - един умен човек, който не се страхува да каже истината!!!

28

Анонимен

преди 6 години

чехите са откровени расисти, те мразят и българите, а сервилничат пред немци и англоговорящи! лукави и подли!

27

A-DW

преди 6 години

Няма талибани и мюсляци, точно защото Чехия први необходимото да не ги пуска. Ако си имаха една Тиква и те щяха да се напълнят с диваци.

26

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да има страх и превенция преди *** да са нахлули в страната.За Германия,Франция и другите западни държави вече е късно.И защо никой не мрази китайците?Те са тихи и кротки хора.Не налагат своят начин на живот,и религия,не убиват и изнасилват.И най-вече за разлика от камиларите са трудолюбиви.

25

Анонимен

преди 6 години

Чехия е малка държава,но с умен народ.

24

Каракочев

преди 6 години

Добре правят чехите. Вържи попа, да е мирно селото.

23

Циник

преди 6 години

Когато един здрав организъм се бори с болестни вируси...той създава антитела....но ако си има работа с агресивната африканска Е бола...вече е загубил!Африканската Е бола Фронтекс(тези които уж трябваше да ни пазят) я извозват със стотици хиляди - от либийския бряг! Факта , че 90% от африканската Ебола е алаходупна не прави нещата по-лесни! Браво на чехи, поляци, австрийци,унгарци, и словенци...пжследния бастион на цивилизацията!

22

Додо

преди 6 години

Не, това не е страх от мигранти, а просто разумно и задължително защитно поведение по отношение на ислямската инвазия над Белия, и целия Християнски свят!