93

БОКО НИ СРАМУВА

преди 6 години

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, БОРИТЕ СЕ С ПРАСЕТА. А КОГАТО СЕ БОРИТЕ С ТЯХ И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ОКАЛЯНИ, НО НА ПРАСЕТАТА ИМ СТАВА ДОБРЕ. ГОВОРЕТЕ ИСТИНАТА.НЯМА ПО-СИЛНО ОРЪЖИЕ ОТ ИСТИНАТА. ЗА ГЕРБ И БОРИСОВ ЛЪЖАТА Е ИЗДИГНАТА В МОДЕЛ.ЛЪЖАТ, ЧЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЛЪЖАТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ИКОНОМИКАТА И СТРАНАТА,ЛЪЖАТ ЗА БАДЖАНАЦИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА,КОИТО РАЗПРЕДЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПАРИ. КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ, МНОГОУВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,КОГАТО ТРЯБВА ДА СТЪПВАТЕ В КАЛТА КОЯТО ПРАСЕТО,Е ОСТАВИЛО СЛЕД СЕБЕ СИ ПО СВЕТА

92

Анонимен

преди 6 години

Кой регистрира незаконната партия ДПС и терористичната ислямистка партия ДОСТ???Това са двете крила на турската мафия, не разбрахте ли???

91

Конституция

преди 6 години

Не могат да се образуват етнически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. (чл.11 т.4 от конституцията на България)ДПС да се забрани, има ли прокурори и съдии в тая държава???Или те само знаят да вземат астрономически заплати???

90

Анонимен

преди 6 години

Какво прави турската етническа партия ДПС в БГ-парламент-бившата терористична организация "Турско национално-освободително движение"????ДПС да се забрани, има ли прокуратура в тая държава???Г-н Цацаров къде спи? Защо не предприема никакви мерки??Какво стана с КТБ???

89

Анонимен

преди 6 години

Президентска република и всички крадци от последните 28 година в затвора.Рефораматори, турски партии-ДПС,ДОСТ, ГЕРБ-ери и червените милионери от БСП, които искат да свалят Корнелия Нинова, затова че иска да спрат да крадат.

88

Anonymous

преди 6 години

Какви са тия вечни концесии?Значи канадците вечно да крадат златото на България?Къде е "Атака" и Сидеров?Явно ОП се комадват от русофобското крило на НФСБ и Валери Симеонов- мафиота от голяма класа.

87

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

86

Помня

преди 6 години

Нямам спомен някай президент да е наложил вето за нещо , и то да е прието от НС.

85

Анонимен

преди 6 години

Не ли се струва, че детската градина"Пор" трябва да се закрие окончателно! МНОГО Е ОБИДНО, ЧЕ ВСИЧКИ ГИ ТЪРПИМ!

84

Анонимен

преди 6 години

Държавата се управлява на инат от прости и зли хора. Никога да не забравяме откъде изпълзя Боко, от коя гнусна клоака. Превърнаха държавата в турски *** и казино-пред всяко училище "Лафка". Не могат да понасят президента, защото никога няма да е един от магията ГЕРБ.

83

sante_dog

преди 6 години

"Владимир Тошев от ГЕРБ пък отсече, че би било много добре депутатите да уважават армията и нейния ръководен състав, а тя пък да знаела кой дава пари за самолети, техника, въоръжение."Владко, не ги даваш парите ти *** противна! Давам ги аз с мойте данъци нещастнико! Спрете като бащицата си все да "давате"! Не ги давате, вие ги взимате от обикновенните хора! Може *** да дава на който и поиска, но ти нищо не даваш!

82

Анонимен

преди 6 години

Ами, червени тикв.еници, светът се променя. Това че любимият ви Сесеристан е сто години назад си е ваш проблем. Най-добре стягайте бохчите, и марш към панелната съветска мизерия

81

Анонимен

преди 6 години

Полирани Герберски мозъци. Още малко им остана. Кухи, нагли ***.

80

Анонимен

преди 6 години

Парите трябва да се крадат и да се бойкотира непрекъснато законът за корупцията!Кому е нужна армия? Така и така сме безлични, слаби и клекнали пред всички.

79

Анонимен

преди 6 години

До до 60 (62)Той е съветвал "правилните" хора. Ние пък му вярваме, че го е правил в извънработно време и в отъствие на конфликт на интереси. С други думи - чист като момима сълза. Той е пример как се забогатява бързо и "честно"

78

Смешно ли ?

преди 6 години

До генерал-смешно еНе забравяй, че си имаме 2 генерала начело. Единият е премиер, другият президент.

77

Анонимен

преди 6 години

Грешка не президента, да се чете - марионетката на другарката приватизаторка ***

76

някой

преди 6 години

Дано не доживеете дните, в които военните ще имат реална работа. Всички плюете по армията, но помнете, че който не храни своя армия, храни чужда.

75

Анонимен

преди 6 години

Гусин Грипен АУТ

74

генерал-смешно е

преди 6 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент(прецедент) генерал.