35

Анонимен

преди 6 години

Путин носеще куфарите на бащай

34

Анонимен

преди 6 години

ТЯ е цели 1 58 ще има да стър4и над Путин ))))

33

назначена опозиция

преди 6 години

както при нас:Харалампи Анчев, юрист, близък до СДС, служебен министър в провителството наСофиянски, агент Чавдар на Шесто управление на ДСПроф. Богдан Богданов, агент Николов, също шестак, Писателят ГеоргиДанаилов, агент Андрей от Второ главно управление на ДС, един от първитедиректори на Агенцията за българите в чужбина след 10 ноември 1989 Известният седесар Станислав Даскалов агент Явор и Гастона от Второ и отПърво главно.Икономистът на СДС Венцислав Димитров, който доведе Иван Костов наРаковски134 , се оказа с псевдоним Попов агент в СГУ-ДС, 2 отдел.Никола Ка

32

Луцифер

преди 6 години

В Русия най-лесно се разбера кой е истински противник (съперник) на Путин. Те не живеят дълго...

31

Атанасов

преди 6 години

Какъв опонент на Путин може да бъде тази Ксения Собчак, след като Путин дълги години е бил дясна ръка на баща й (мэр Санкт Петербурга, Анатолий Собчак), който самите руснаци свързват с множество най-тежки престъпления ?!?...Гнусен неоБолшевишки фарс!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Ксения Собчак е нещо като нищо. Изявяваше се като водеща в музикално шоу по първи канал на руската тв Две звезди.После в едно цирково шоу пак по държавния тв.канал. Тя е от онези разглезени момичета, които не наят какво искат освен увтина популярност. Е, сега руснаците има с какво да се позабавляват по време на изборите.За статията - личи непознаването на руската политическа действителност, изобщо непознаването на Русия.

29

Анонимен

преди 6 години

нашите опозиционери например продадоха авиокомпания за 300 хил долара. Ей това са истински американски, демократични опозиционери, а не тези руски ватенки!

28

Анонимен

преди 6 години

Фамилията на баща и е съзвучна с куче (Собака), а той беше силен политик, известен с корупция и далавери. Освен всичко друго беше много близък приятел и покровител на Путин, докато Путин беше дребна риба.Ксения Собчак руснаците наричат Собчачка, което е подигравателно и съзвучно с ***, заради обратната и захапка, като на булдог и отвратителния характер.Известна е като храненик на американските НПО, а също и с безброй конфликти, които навсякъде създава.Статията е абсурдна, няма шанс.

27

Анонимен

преди 6 години

"Телевизионната звезда Собчак"?!?Тя е толкова звезда, колкото ***, които всеки ден гледаме в Биг Брадър.Една *** овца, но нагла и безцеремонна, готова на всякакви долни изяви, като всички *** обучени от САЩ, за да им служат. Уж е опозиционерка, бореща се срещу Путин.Хванаха я преди две години, че в къщи има каса с над 100 плика с крупни суми от или за незаконни подкупи.А и защо все ни цитирате "Ведомости"? Ами да, и на тях, като Днес-БГ САЩ им плащат за угодна пропоганда.

26

Анонимен

преди 6 години

До НЕОГРАНИЧЕН ВПН А изборите в САЩ са върхът на честноста .Там не фалшифицират ,при демокрацията никак ,ама хич не фалшифицират изборите .Демократите са извор ненапит ,честни като ангели Божии.

25

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9 Нали напусна Русия и замина да живее в Украйна . Ами сега ?

24

Анонимен

преди 6 години

До "-"така е .. опозиционерите в русия липсват. Просто ги отстрелват или изпращат в колонии.

23

"-"

преди 6 години

Мнозина от коментиращите понятие си нямат коя е Сабчак!Това "недоразумение" няма никакъв шанс!!!!А, за марионетката на държавния департамент и спецслужбите на САЩ - Наливални -) - да не говорим.Всъщност, истинския проблем на РФ е в липсата на силна и конструктивна опозиция и опозиционни лидери.

22

123

преди 6 години

До Анонименрусия е най-голямата държава на света, с най-много залежи от всичко и голямото постижение е, че сами си правят законите ли?! И това не е вярна другаря Шаломов изпълнява всяка заповед от изсраел. Тъй че сори, ама написаното от тебе е пълна простотия.

21

сминдух енд чесън

преди 6 години

Дъщерята на кмета -президент?Сега първо да почакат властта да каже дали става,после ще видим.Приликата с лица и събития у нас е случайна

20

Анонимен

преди 6 години

Русия може и да не е съвсем демократична, но поне техните закони си се пишат в Русия. Някой може ли да ми докаже, че българските се пишат в България? Някой може ли да си представи атинските или спартанските закони да са се пишели в Троя? А нали това е същността на демокрацията! Управление от народа(демоса) чрез закони, писани от самия тоя народ! Евроатлантиците ни даже не осъзнават колко са далече от истинската демокрация ;)- Погледнете определението за Технокрация и ми кйажете какви виждате ;)-

19

Анонимен

преди 6 години

Фигурата и не ме устройва - свикнал съм на по - млади рускинчета. Имат моето уважение. Не са като полякинчетата или украинчетата.

18

Анонимен

преди 6 години

80% от руснаците ще се подхилнат ако някой им каже, че Собчак може да стане президент. 15 % ще му премерят температурата на твърдящия подобно нещо. 5% ще се разплачат - в крайна сметка това значи, че няма да е Путин ;)А човека си е заслужил отношението на национален герой в Русия.

17

Мегачеп

преди 6 години

"Фигурата й, от една страна, устройва президента..."Абе честно казано фигурата и и мене ме устройва. Особено от задната страна. Ще я кллатя като шебек телена мрежа. Дър-дър-дър-дър.

16

юбералес

преди 6 години

Цирк