39

Анонимен

преди 6 години

малко са го били , да дойде пак,а че тези сиг...ни лъжат то е техен спорт.

38

сс

преди 6 години

Че то тия сирийци ги докара любимата Германия на повечето българи. Великобритания си има индийци, пакистанци , ама не ви кара да ги вземате нали.

37

vlady

преди 6 години

Като компромис може да му се разреши да се засели на Южна Джорджия, Фолклендските Острови евентуално Тристан да Куня - места с благоприятен климат без големи студове и без сериозни горещини, с освежаващи западни ветрове и достатъчно валежи.

36

"-"

преди 6 години

Великобритания ни връща сирийски мигрант, той не иска.--------"Що така, бе Ленче"????-)))))псМи кът не ще у Бг, да го върнат в родината му - Сирия!!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Не иска в България, щото в България трябва да се работи, а в Англия му дават помощи по високи от нашите заплати. Ей това са, пей сърце, белият човек работи за теб.

34

непUK

преди 6 години

Не си UK, а неUK ! Пълното име на твойто UK е Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. За кратко, много хора по света използват логично "Великобритания", а вие там си ползвайте каквото ви харесва.На все по-малко хора в Европа им пука какво се случва в Кралството. Това не ти е 18-19 век с непобедимия Кралски флот!

33

Анонимен

преди 6 години

До UKА що ще да значи GB, ще ме прощавате от не-задунайските губернии

32

Любопитният керкенез

преди 6 години

То и аз не искам да съм тука в България обаче никой не ме пита.

31

Анонимен

преди 6 години

Горкият, никой не иска в България защото тя не е свободна и демократична страна.

30

sashkodg

преди 6 години

До Анонимен Много си прав.Аз мога да предложа да се върне ..... от където се е родил....

29

UK

преди 6 години

Само в зайдунавската губерня наричат Обединеното кралство ---ВЕЛИКОБРИТАНИЯ все едно сме някаква африканска колония от 19 век.Прости индивиди необразовани..КАЗВА СЕ ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ..Навсякъде абревиатурата е UK

28

Анонимен

преди 6 години

"Преди няколко месеца Мохамед Мирзо успял да се присъедини към роднините си, като платил хиляди евро, за да бъде прехвърлен тайно на Острова с камион."Сега последно взели ли са му парите или не и ако са ги взели, откъде е взел хиляди евра за да плати за прехвърлянето на Острова?И защо ще ни го връщат на нас?България няма граница със Сирия, не граничи и с никоя страна, в която се води война, значи сигурно е минал и през друга сигурна страна, така че да върви от където е дошъл.

27

Калеко Алеко

преди 6 години

Споко товарищи, не се хабете напразно, тези от Майдана няма да връщат диктатурата на товарищ Ви путин, всяко едно скъсване с ко.чината на Матушката Ви русь е прелюдие към куп демократични промени, за да се отстранят негативите наследени от СеСеСерето Ви ... !!!

26

sashkodg

преди 6 години

В България го били???!!!А във Великобритания са го черпили с чай и бисквити ли?

25

анонимен

преди 6 години

никои не иска да остане в бьлгария само ние които сме на измиране оставаме

24

Solar Power

преди 6 години

До точкаМного си прав ! Който е имал колонии и роби сега да си ги прибира.

23

тнт

преди 6 години

Ало,островитяните,нали гласувахте срещу Европа! Като ви изнася спазвате "европейски правила",а като не ви изнася спазвате вашите си закони от 16. век,щото си имате традиции. Айде да ви няма!

22

.

преди 6 години

Да го вземат бе, какво да прави тук ? Обединеното кралство скоро ще бъде арабско, а ние тук ще сме *** държава, всяка жаба да си знае гьола, пък белите ора да чакат да имат достатъчно пари за деца, да са достатъчно готови за брак, който вече не е необходим, но са крайно необходими хомо браковете разбира се, шопинг, мопинг и те така , довиждане бели ора, благодарим СДС :)

21

Анонимен

преди 6 години

Те на това му викам позитивна новина от рода на "скъпи мигранти не идвайте в БГ". Имаме си достатъчно българи зад граница - Албания, Сърбия, Македония, Молдова, Украйна, Русия, с които да преодолеем демографските проблеми. Жалкото е само, че стандарта ни е нисък и БГ не им е привлекателна за постоянно живеене. Да се надяваме, че до 10-тина години и това ще се промени

20

Анонимен

преди 6 години

Дано го върнат и да разбере какво е истински бой. Този в жалната му измислена история не се брои. Но може да е сигурен, че тук го очакват много ритници.