11

До 10

преди 6 години

Автомобилна администрация ли ще ми цитираш? Според цялостния документ, всеки един е длъжен да го направи, без значение дали е военнослужещ, пожарникар, сводник или клошар. Не е от значение дали там ще бъде военен или там ще бъдеш ти. Въпросът е да се помогне, било то и по задължение. Колко от хората се спират за да помогнат в подобни ситуации?

10

До 9

преди 6 години

На, чети: (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) да вземе мерки за осигуряване безопасността на движението и да окаже помощ на пострадалите, ако това не представлява опасност за него; ===

9

До 5

преди 6 години

Длъжни? Това в кой закон го пише, ще ме светнеш ли?

8

Анонимен

преди 6 години

ПатрЕот, пък плюе по Българската ормия, що е то ?1 русофил-рубладжия2 Динковец ПатрЕот3 Путинофил4 Обикновен неудачникВъзможен е повече от един верен отговор.

7

boyko.uzunov

преди 6 години

Браво и те да свършат някаква работа.....

6

Анонимен

преди 6 години

A стига ве,зер имаме армия????

5

Анонимен

преди 6 години

По закон са длъжни да помогнат, щом видят ПТП. Това, че са военни, не променя задълженията им. От нищо правите новина.

4

Ники

преди 6 години

Евала! Това са истинските военни, а не папкаджиите, шкембелиите и банкоматчиците, дето като кърлежи си чешат пъпа зад бюрото по цял ден.

3

Колю

преди 6 години

А бе днес гледах по една ТВ че Турция са спестили 177 милиона евро от факата че са останали целогодишно на лятно часово време. Ние кога ще ОТМЕНИМ ЗИМНОТО ?

2

bzzzzz

преди 6 години

И сега не са лоши.

1

Аман

преди 6 години

Едно време, когато бях наборен войник 1980го. Хората като видят военен знаеха, че може да разчитат на нас. Помагахме на всеки. Сега само само толупи.