11

Detski pari

преди 6 години

Nai-dobre gi prodavaite na kilogram.... ima darjavi deto izkupuvat deca...

10

Я гледай....

преди 6 години

То добре, ама много доказателства искат? Като за убийство.Явно целта е да се откажеш.

9

Анонимен

преди 6 години

Опитите да увеличават армията работеща на минимална заплата расте ли расте, после управляващите се чудят защо населението трайно напуска държавата.

8

Анонимен

преди 6 години

До стига бе Който страда от егоцентризъм да търси помощ! Той знае къде!

7

Анонимен

преди 6 години

Както са го написали, това е още един начин тези, които паразитно живеят на детски и социални помощи, да получават още пари от държавата, т.е. наши пари.,

6

Оня

преди 6 години

до стига беКойто си има деца да си ги гледа? Ти сериозен ли си?

5

Анонимен

преди 6 години

не вярвам да има някой с акъла си, който да пусне детето си на детегледачка, пратена от бюрото по труда. Та каква е гаранцията, че тази непозната жена няма да се окаже с психиката на онази мед.сестра дето налагаше с бутилка по главата новородено бебе, защото много ревяло?

4

65

преди 6 години

Във момента мога да кажа със 100%сигурност,че много родители предпочитат детегледачки,които са били лелички в дет.градини.Вземат луди пари.Особено в тузарските квартали дето 800_900лева за тях са джобни пари.И ги дават за заплата.

3

стига бе

преди 6 години

Който си има деца да си гледа.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде бе! А оная детегледачка Милена от Русе защо не я съдите тогава? Ако това се случи на запад държавата сама ще я съди и натика в психиатрията ако я диагнозират! Какво правите ВИЕ ДЪРЖАРАТА за да осигурите безопасността от подобни гнусни отношения към бъдещите поколения! Ще бъдат ли тези граждани пълноценни индивиди или разкъсани от личностни разтройства??!!

1

Анонимен

преди 6 години

Бабуна върти официално. Къде няма място в детска градина? В София. Ами я тогава "софиянци" се разпръснете бързо в провинциалните градчета и села, там има! София не е България!