15

Даме

преди 6 години

А за толкова години на власт какво стори Груевски ? Корумпира държавата, провокира съседните държави-членки на ЕС и НАТО, потроши грешни пари за бутафорна "антиквизация" на Скопие и отдалечи на светлинни години Р.Македония от ЕС и НАТО. Сега, вместо да си подаде оставката и да си покае, тръгнал да оспорва местните избори и да иска предсрочни избори. На кое отгоре ? На основание на позорната си загуба ли ?

14

Анонимен

преди 6 години

Сиреч-идва време икономически и политически Македония да бъде срината както България .На разрухата да казват реформа ,,-на намаляването на пенсии и заплати -коригиране ,на налагането на албанският като втори официялен - подобряване на комуникациите в управлението . Налагане на поззнатата до кръв, демократична демагоги. .

13

Анонимен

преди 6 години

Значи ще я демонтират нацяло... ..бая тотовски БЮРМ-и има да развиват...

12

Анонимен

преди 6 години

"Предстои работа по самите основи на обществото: в образованието, където децата от малки се учат на подчинение, а не на критично и творческо мислене; в здравеопазването, което разболява вместо да лекува; в държавната администрация, където кариера се прави с партийна книжка, а не с качества; и изобщо в манталитета, който гледа на властта като на шанс за забогатяване, а не като служба в името на обществото." - ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА БГ - ТУК Е СЪЩОТО!

11

Анонимен

преди 6 години

Всички тия статии се пишат от хора, които и грам понятие си нямат как се оцелява извън сигурната заплата и социалните придобивки. Съветите изобилстват, чертаят се съдбоносни варианти, но как се справяш с един октопод, впил пипалата си повсеместно навсякъде - ми с пожелания най - вече. И в България е точно така, но и тук анализите и съветите доминираха, а отвъд тях никой чиновник или евробюрократ не си мръдна малкия пръст поне да разбере къде се намира географски България...

10

Анонимен

преди 6 години

д4е веле да си гледа ддерманията!! там корупцията беше официална до скоро!!

9

СС

преди 6 години

Същата статия може да се напише и за България, няма разлика! :)

8

казвам ти дъще

преди 6 години

Също е и в БГ...т.е. това е типично за малки, изолирани държавици, населявани от прости хора и самовлюбени гауфони.

7

Анонимен

преди 6 години

До 4-ти Никой не казва ,че национализма е лошо нещо ,лошо е когато има шовинизъм ,а в Македония Бог дал в изобилие

6

Анонимен

преди 6 години

Руснаците исталираха Груевски там, да пръска анти-българщина и по стар руски обичай всичко около него е корумпирано и престъпно. From Russia with Love.

5

Анонимен

преди 6 години

Ужасна работа, ДНЕС.бг с 4 коментара по ключова тема. Пълна трагедия. А беше време когато коментарите се брояха само като прехвърлят хиляда по подобна тема.

4

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е НЕЩО ЛОШО, БЛУМБЪРГ ДА ОТИДЕ ДА ГО КАЖЕ В ИЗРАЕЛ И ДА СЕ БОРИ С ЕВРЕЙСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ, ТОЕСТ ЦИОНИЗМА.

3

The big щепсел

преди 6 години

А демонтаж на Бай Мyй Sistem Кога!?!?

2

хххл

преди 6 години

САЩ му казаха и сега той се оттегля за що не се оттегли реди години

1

Анонимен

преди 6 години

Eлкa Bacилeвa e нереално лице.