11

Какво решиха-НИЩООО

преди 6 години

4 часа яли,пили и ...се веселили..това е днешния резултат от КСНС при Радев...Инак тлъстите им заплатки..си вървят...работиха упорито днес...

10

Анонимен

преди 6 години

До 8Остава наистина да изберат Бойко Борисов, главният Суджук за шеф на комисията Антикорупция и тогава пародията ще бъде повече от пълна.ББ няма шанс, *** ше е. Само тя е уволнявана за корупция.

9

Хм

преди 6 години

Чудя се, дали партньорите на ГЕРБ ги карат да носят микрофони на такива срещи или после им вярват на разказаното?

8

до 6

преди 6 години

Остава наистина да изберат Бойко Борисов, главният Суджук за шеф на комисията Антикорупция и тогава пародията ще бъде повече от пълна.Ама няма да се учудя - все пак сме в България - страната на ракийката пред телевизора вечер със салатката и на овчия народ.За голяма част от българите Бате Бойко е някакъв сврухгерой, а не обикновен селски тарикат, намърдал се чрез интриги и фалшификации, и не без помощта на медиите естествено, за да може да краде безнаказано.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма как председателят на комисията да се избира от управляващите, в случая ГЕРБ и тя да се бори с корупцията, разбирай пак ГЕРБ.Защото корупцията винаги е сред управляващите, които и да са те.Те разпределят порциите, те възлагат Обществените поръчки, те разпределят големите тпарични потоци.Нали се досещата, че това просто е нонсенс. Не може някой сам да се бори със себе си и да върви срещу собствения си интерес.Това е нонсенс.

6

frank

преди 6 години

chestitooooo bratia bulgari ,,,,bate Boiko shte e glavata na tazi komisia !!!! Mai che poznah,,

5

Анонимен

преди 6 години

Комисия корупция не бори, а мъгла за наивници !

4

Анонимен

преди 6 години

От седенките при Генерал-президента най-важната новина, е дали някой "суджук" е липсвал.

3

Наивен

преди 6 години

Очевадно е! Ако председателя на тази бъдеща антикорупционна комисия (кой ли орган по ред с тази мисия!), се избере от Парламента, разбирай от ГЕРБ и Патриотите, можем да си представим безоблачното бъдеще на на много от по-първите люде в държавата. И след 3, 4, 5, 6 години пак ще се чудим пак кой да предложи бъдещия Председател на....комисия. Ако въобще има нужда от комисия, поради липса на държава.

2

Анонимен

преди 6 години

Спокойно Законът "Антикорупция" може да се преименува и на "АнтиГЕРБ".

1

Анонимен

преди 6 години

Суджуците да се борят с корупцията, това означава да се борят сами със себе си, което е невъзможно.Единсвтвено Президентът Радев може да направи това, но българите трябва да го подкрепят и да искат разширение на правомощията им.Иначе ще си тънем в блатото още няколко мандата.