10

Предлагам

преди 6 години

във въпросните контейнери да бъдат събрани всички мурга....велковци,заключени,натоварени на кораби и изсипани насред океана,експериментално?!И мисля,че това мое предложение е най-доброто решение,и нашето спасение от мароканските скакалци!!!

9

Анонимен

преди 6 години

А в заградения двор на Фантастико на бул.Монтевидео в София,вандалите си влизат свободно като у дома си, направо при прибраните в уж затварящи се метални клетки контейнери за разделно събиране и си берат спокойно пласмасонки пред погледите на доставчиците на стока и на обслужващия персонал.Само един неправилно изхвърлен фас може да доведе до неприятности.Да се затворят пунктовете за вторични суровини.Да се сложат във веригите магазини машини за връщане на пластмасови и стъклени бутилки.

8

Анонимен

преди 6 години

Контейнера за стъкло се отваря отдолу, да сте виждали как контейнера е по гръб и вече е "родил"? И аз съм на мнение че трябва да се видят пунктовете които изкупуват, а не да си играем на пъдари.

7

Анонимен

преди 6 години

Сега ще счупят контейнера.

6

Сакън

преди 6 години

недейте,защото от БХК ще ви осъдят веднага за нарушени ц....ски права?!?!

5

Ре-то

преди 6 години

Не рециклирам, няма и да го правя! От години насам всичко поскъпва, въпреки все повече рециклиращи, т.е. нещо в системата куца. Връщането на вторични суровини е препитание на хиляди бедни хора, а ония дебели бизнесмени искат да им го отнемат, като ми вменяват на мен вина, че не опазвам околната среда...

4

Анонимен

преди 6 години

#3 Същото важи и за желязото. Трябва да се забрани изкупуването му. Предаването му да става безвъзмездно на общински площадки

3

Анонимен

преди 6 години

След като се заключи този контейнер се очаква да се оформи малко бунище около него

2

Анонимен

преди 6 години

А СОТ ще имат ли?

1

Алов

преди 6 години

Орлите ще пробият дупки и пак ще извадят пластмасата. Това не е решение дайте им помощи !!!!