9

Анонимен

преди 6 години

Писането и четенето на негативизми е най-вредно, дори учените са го установили, но защо ли не го пишете?В това е скритият смисъл на "Невежеството е блаженство"От скоро на ново работно място, на което се срещам с много хора, ей богу, не вярвах че по новините и по телевизията дават такива глупости- разбрах че имало риба с тежки метали, даже по едно време стана и радиоактивна)), не знаех че имало някакв проблем с яйцата...Хоратd бяха стресирани от ТЕЛЕВИЗИЯТА.НЕВЕЖЕСТВОТО Е БЛАЖЕНСТВО. Чао!

8

Life Sugar

преди 6 години

Стига с тези глупости.Захарта е вредна,въздуха е вреден,цигари,алкохол и т.н.Щом е вреден забранете захарта да видите колко дена ще издържите без захар и сол.Аре,ба.

7

Умник

преди 6 години

Католически университет? Само това ми стига, предполагам, че са се молили на господ да им каже каква е тайната на рака. Та такъв е и резултата.

6

стефчо

преди 6 години

виновна е несигурността и стреса че утре няма да имаме 5 лв за ядене,виновна е цялата гадна сиситема която разруши семействата и уби всичко добро в хората. Новата ценностна система казва парата е всичко и нямаш ли я си лузър.

5

Анонимен

преди 6 години

дядо ми консумираше предимно захари не пиеше не пушеше и си вършеше работата спокойно селска трудна работа доживя до 94 неговия дядо до 95години така че туй със захарта не важи .В днешно време други са факторите които водят да рак а това е и некачествената храна внесена от някъде си от ЕС или от другаде ние се храним с нещо което не ни е присъщо забързани в работата , у дома нямаме режим на натоварване и почивка и захарта е внесена ,а не българска

4

Мислеща

преди 6 години

БРАВОС! Откриха топлата вода. Сега остана да открият и лекарство!

3

Анонимен

преди 6 години

А стреса той няма нищо общо с това... само захарта е виновна... ***.

2

Стеф

преди 6 години

Не е виновна средата в ,която живеем ....захарта не нашия враг

1

Анонимен

преди 6 години

Ъъъъ, какво е новото тук? Това е и принципа на работа на ПЕТ-скенерите. Следи се къде локално има повишената консумация на глюкоза (смесена с радиоактивен изотоп, за да се локализира) за да се откриват туморите. Естествено, че когато имат подходяща среда (енергия във вид на глюкоза) злокачествените клетки ще се развиват лавинообразно.