48

до 53

преди 6 години

В такъв случай защо "господинът" не се обади на 112 и не извика патрулен екип !? И какво провокира поведението на "кучкарката"? Щом сте "свидетел" на тази сиутацуя, защо вие не извикахте патрулен екип ? Докато не спрем да се саморазправяме няма да жевеем в бяла държава... И е хубаво "свидетелите" да реагират като се обаждат в полицията, а не да пишат коментари в интернет...

47

Свидетел

преди 6 години

Минути преди тиражираната случка кучкарката налага със завидна сила и злоба 5 удара по главата на господина със свит юмрук, след това вади спрей и го напръсква 2 пъти, на което от негова страна няма ответна реакция. След това той сваля тениската, за да си забърше очите от лютивия спрей и следва показаното на клипа. Камерите на обекта са заснели и предисторията, защо не се покаже пълния запис?!

46

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е дали е левскар или цесекар.

45

мен

преди 6 години

Няма толкова *** коментари... От всичко видяно кучето ли ви е проблема?!? Егати хората... Че то е по-чисто от тоя *** полугол ***. Живея в чужбина и пускат кучета в моловете, магазини, учреждения, а малки породи буквално навсякъде. Но такива прости агресивни *** не пускат. В нормална страна веднагически щеше да е арестуван, колкото и да се мисли за недосегаем.

44

Анонимен

преди 6 години

Кучето трябва да подаде жалба за тормоз.....

43

Анонимен

преди 6 години

Да не е човек на болен и да е имало сигнал за дрога?

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44За да им каже сАполивия Ушев, дето си разцъква Фейсбука да си търсят правата по частно-правен ред....

41

Анонимен

преди 6 години

Трябва да престанем да правим такива хора известни. Той може и да изпитва наслада че е известен.

40

клип за отмъщение

преди 6 години

Съвсем ясно се вижда, че не се занимава с жените. Влиза, насочва се към кучето, прави нещо на кучето и излиза.Така като го гледам, ако е искал да направи нещо на момичетата е щял да го направи. Дори двете заедно не могат да го спрат, само той да поиска да стори нещо. Може да са дошли полицаи, ама няма престъпление и няма какво да му направят.Тия двете(или само едната) много са му "набрали", клипът е пуснат за отмъщение.

39

Анонимен

преди 6 години

Видеото трябва да се предаде на близикото управление на МВР.

38

до 37

преди 6 години

Санитарни изисквания, за каквито говориш се отнасят за ресторанти, кухни и т.н, където се приготвя храна. В големите вериги магазини обикновено няма ограничение за кучета-водачи, а за останалите има места за връзване. В случая магазинът е за алкохол и цигари...Продължавам да не разбирам защо се занимавате с кучето, а не с очевдино неуравновесеният човек, който блъска жената !? Ако се беше ядосал не на кучето, а на плачещо дете, защото го дразни шума, тогава какво правим ?

37

54897

преди 6 години

Пусни цялото видео де

36

Анонимен

преди 6 години

Редно е в магазина да има охрана но явно собствениците са сметнали че така ще спесстят пари.

35

Анонимен

преди 6 години

Да не е фен на Кобрат?

34

Анонимен

преди 6 години

Явно ще кандидатства за следващия сезон на Биг Брадър

33

До 33

преди 6 години

Стига си писал глупости. Има си санитарни изисквания. Все едно да ми кажеш, че е ок да си държиш кучето в кухнята на ресторанта... За жалост това е редовна практика.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30По закон жената/мъжа е отговорна/ен за кучето така че ако напада дори само кучето все едно че напада жената! Абе много "старшини" са се навъдили в България! Дали е случайно!

31

!!!

преди 6 години

Преди години в столичен тролей, посред бял ден, на Цариградско шосе пиян мъж ме притесняваше с думи и действия. Никой от мъжете вътре не реагира, включително и шофьора, не чуваха, не виждаха ... Виждам, че нищо не се е променило, почти всички намират извинение за действията на голия шкембелия с кучето, без да знаете има ли друга причина то да е вътре. И тогава, и сега, пожелавам на всички мъже-мишки това да се случи с техните жени, майки, сестри, гаджета и мъжете около тях да реагират както вас!

30

Анонимен

преди 6 години

В как бантустан се развива действието на тази драма?

29

Анонимен

преди 6 години

Дали кучето има или няма място в магазина е решение на собствениците на магазина. Има вериги чиято политика е свободно допускане на домашни любимци в обектите им, при други не се допускат и има обособени места за връзването им. При всички случаи поведение като на този на видеото е крайно недопустимо. Не разбирам защо има хора, които го защитават!? И да ти "кипне" не можеш да раздваш юмруци по околните или кучетата им...Трябваше ли да направи всичко в кръв, за да се приеме, че не е нормален!?