7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Ние сега сме колония на САЩ, но подобрение не се забелязва, а ставаме все по-зле.

6

Анонимен

преди 6 години

Аааа, в Зимбабве не е така! Там е по-хубаво. Например, училището Принц Едуард в Хараре е осветено цялото нощем. Имат си и стадион за ръгби на който играят и по тъмно, защото е осветен също, имат плувен басейн, какво ли не! Ама докато Зимбабве е била английска колония (до 1965 г.), то България е била съветска. Затова сега и пътищата ни са по-зле от Зимбабве, по Нова ТВ показаха сравнение.

5

Стефан Попов

преди 6 години

каква е тая статия, всеки ден минавам от там, няма нищо такова, освен това меосветената част е съвсем малка, защото там няма причина да има лампи, защото е зад блока. Нали ако има лампи веднага някой ще се разбучи че му свети в стаята. Много безмислена публикация от безмислен сигнал. Тъпо...

4

Анонимен

преди 6 години

в цяла софия има проблем с осветлението, или по-точно с липсата на такова.А на места където го има е толкова мизерно , че ако не си точно под крушката никой няма да те види.

3

Мда

преди 6 години

В Младостите става все по- зле и по- зле! Пияни и дрогирани се разхождат из между блоковото пространство! Боцкат се, пият, ядат, ***, пикаят и замърсяват с ***! Така е защото полицията се занимава да взима пари от дилърите и да седят в кафенетата. После искат увеличение на заплатите? Не е ли нагло това?

2

Men

преди 6 години

Нещо за полюцията с 20 заплатки? Или те се скатават на топло, ни чули ни видели дилърчетата.

1

Анонимен

преди 6 години

Щом продават, значи някой купува, нали, протестиращия? Иначе нямаше как да стане