56

Циник до 34

преди 6 години

Абе алоооооууууу....какво си ръгнал да ми се обясняваш???!!! Ако щеш постни и бельото на жена във Фейсбук! Ти си "единствения разбирач" на Фейсбук! И ти ще кажеш - кой да пише, и какво!

55

Анонимен

преди 6 години

Хитрата сврака с двата крака е казал народът....едновремешният народ, сегашният няма нищо общо."Потърпевшата" докато е имало надежда да гушне по втория начин евтино жилище е потривала доволно ръце и се е надсмивала на "бюнаците" търпеливо спестяващи всеки лев за да си закупят редовно жилище, а сега реве.

54

Анонимен

преди 6 години

"е може да уреди жилище, в което живея, да си го закупя" - Нямам жал към тази жена, искала е да се облагодетлества на чужд гръб, взмайки общинска собственост на ниски цени, чрез далавера. В крайан сметка са я опарили нея.

53

mm

преди 6 години

Аз съчувствам само на децата. Майката е тотална щета очевидно и сега ще теглят и децата, много е тъжно възрастни с детски акъл да отглеждат деца, страдат всички по веригата.

52

Анонимен

преди 6 години

Искаме да имаме държава като немците, но да минаваме тънко като италианците

51

Анонимен

преди 6 години

учените са прави че жените имат по малко мозък

50

Анонимен

преди 6 години

" опасният фейсбук " ?????ФБ не е опасен !Пагубен е интелектуалният срив на обществото ни !Не настройвате срещу ФБ ,той не е виновен !Виновниците са пошлостта и слабите ангели на хората !Това,че ФБ генерира измами е право пропорционално с акъла на измамените !!

49

ГАДОРЯН

преди 6 години

Андрешковщината води винаги до това!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Ами съжалявам, ама човекът отдавна е мислещо същество благодарение на еволюцията...

47

Иванов

преди 6 години

Така стават нещата когато искаш нещо по тънката лайсна. Евтиното винаги е по скъпо.

46

Анонимен

преди 6 години

Ами в Бг всеки гледа да мине тънко и да наруши закона, включително и тази женица, без да се замисля от последтсвията. Затова и всичко прилича на едно голямо гето без правила и без работеща институция, а много хора живеят в мизерия.

45

Публиката

преди 6 години

Якоооо!

44

до БАУ

преди 6 години

"оки" веднага трябва да те наведе на мисълта от какъв етнос е Иванина. Допреди време се подвизаваше /може би тя?/ в *** търси Адам.

43

34 До циник

преди 6 години

Напротив,всичко разбрах ! Както аз не коментирам темата ядрена физика,така и вие не коментирайте теми,които явно са непонятни за вас ! Нямал да пълни джобовете на американска компания....Ми върви в гората ,да не пълниш джоба на Енерго про,Шел,Билла и т.н !Аман от мелодраматични словесни цапаници със снехотворни претенции за аналитичност!

42

Жони Рентата

преди 6 години

Сега тия 45 хил. ако успее да ги върне на лихварите с бързите кредити, сумата ще е все едно си е купила апартамента по "първия начин", демек по текущите пазарни цени. Другия път да пробва да намери връзки не с Бойко Борисов, а с Доналд Тръмп или поне с Юнкер, да и уреждат апартаментче.

41

РВ

преди 6 години

И черешката на тортата на тази мега-глупост..дала 45 х. Лева....е защо не си купи жилище с тези пари? Е, няма да е в центъра на София...но със сигурност може да се намери свестен покрив за 20к евро, било то и в провинцията.

40

Анонимен

преди 6 години

Еми не ми е жал. Всеки си пати от акъла!

39

Чиновник

преди 6 години

Сами виждате, че цялото простолюдие сте една крадлива пасмина. Все търсите връзки, за да правите далвери, да крадете и да минавате "по втория начин". За вас е недопустимо да работите и да живеете съобразно законите на страната. И недейте да плюете по политиците. Те произхождат от такива като вас, затова са крадливи като вас.

38

Анонимен

преди 6 години

измамника вика дръжте измамника

37

ми,

преди 6 години

Верка Стоянова се е самоизмамила.Ум умува,ум царува,ум паТици пасе.Тя е от третите.