9

Лощ

преди 6 години

Да им дават билетчета да търкат за лотарията в столовата в училище. Да се пристрастяват от малки, като цялата ни прогниланация!!! Оправихте проблемите навсякаде хванахте се с закуската в училище. Иначе като Ви убиват децата на пешеходни някви *** с по 3 промила без книжки и тн. и после ги пуснат без присъда си мълчите! Дано изчезне по-бързо тази боклучава псевдо "нация"

8

риторично

преди 6 години

Проблема упорито се прехвърля върху училището. Какво ядат извън училище и през почивните дни, е друг въпрос.Децата не се движат. Не са виновни часовете за спорт. Не се движат извън училище, не играят, не карат колелета, те са с таблета или лаптопа.Щом всички проблеми на учениците, ги прехвърляте върху учителите- правете общежития, настанявайте децата си там и назначете учители и персонал да се грижат за тях. Ако родителите си искат децата при тях, да си ги обгрижват както трябва.

7

Анонимен

преди 6 години

Не виждам нищо лошо в закуските. Ние дори ядяхме за закуска бухти с чай, добре подсладен, конфитюр с масло и т.н. Закуските на снимките, ако им ги раздават топли, децата с кеф ги похапват. А плод или зеленчук, родителите сами могат да сложат на детето си. Дъщеря ми (2 клас) напоследък се поналя лекичко, но това е заради повишения калориен прием и обездвижването.

6

риторично

преди 6 години

С какво смятат да ги хранят на закуска- да кажат конкретно! Няма да е тестяна закуска, няма да е хляб, няма да е паста... С плод!? И детето ще издържи с 1 ябълка до 13:00 часа. С 1 ябълка може да издържи 1 чиновник на бюро, който си клати краката, но здраво, активно дете, което е в движение или учи(мисловните процеси изискват енергия), не може да издържи от 7 до 13 часа с 1 ябълка, круша или банан. Авокадото или киноато няма да помогнат.Как не спряха с тия глупости, бре!

5

анонимен

преди 6 години

До До ?!?!Когато започнете да му давате стотинки /май вече левчета даже дават/ и си купуват сокчета и чипсове. Там е проблема, плюс това, че часовете по спорт в училище са твърде малко, а много малка част от родителите имат възможност и средства да водят децата си да споруват. Изобщо не е проблем една тестена закуска всяка сутрин, проблем е храната след това, и особено вечер. И не можете да очаквате в училище да ви ги хранят здравословно, а после вие да ги тъпчете с ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Газирания *** причинява от камъни до херния че даже и инфаркт. Казвал ми го е професор.

3

Анонимен

преди 6 години

Ми едва ли баничката е проблем номер 1 на подрастващите. Тази храна българина я яде от столетия. Проблема е в цигарите, алкохола и обездвижването плюс газирания убиец и трошач на кости, носещ гордо името кока и производните му факти и ***, които ще се окажат по-вредни и от цигарите. А и наркотиците на по-късен етап.

2

До ?!?!

преди 6 години

Колкото и да ти е странно, да, не са били. Поне моето не беше. Напълня средата на втори клас. Но, не мога да твърдя с категоричност, че е от храната в училище, защото нито брат му, нито сестра му са пълни, а се хранят по едни и същи начин с едно и също.

1

?!?!

преди 6 години

А тия деца преди да започнат 1ви клас не бяха с наднормено тегло, така ли?