20

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой е по лош. Този селски тарикат / макар, че се искат качества да създадеш такава илюзия / или онези умни и богати хора искащи да минат тънко . За мен второто е по-грозно ! После държавата била лоша...Те хората правят държавата , не мистична енергия.

19

100 Карата

преди 6 години

Най голямото престъпление в случаят на Спас е че е измамил най-големите измамници в България,тези с ,,Тогите'' и крадените кинти.Тези които си мислят че са най-големите играчи,и никой не може да ги прецака,до сега.И извднъж се появява незнаен ,,Селски Бек'' и ги прекарва с ръчната количка всичките отворени мошеници,тези където имат власт.И накрая защо никой не признава талантът на Спас,да това е талант,на който сигурен съм му завиждат всички от Българското Правосъдие.Ще го съдят от завист .

18

Анонимен

преди 6 години

Крада и лъжа щото съм Комунист такъв ни е гена Небеше заради парите

17

Анонимен

преди 6 години

Ябе той си е Спас Василев от Кочериново,там имаше една печатна фабрика,а Александър Николов от къде е щом ги пишат само с две имена,а трябва с три като за избори,че даже с три пак си има съименици,но кои от тях са с нови имена като променили по някое от имената си на бланка,че така поискали.

16

Анонимен

преди 6 години

Оставете момчето бе, изпържил няколко лакомника, между които честни но бедни прокурори и некакви интелектуалци които искали да минат "тънко". Сами се натискали, кой им е виновен. 30 бонки прибрал, а Суджук ефенди, Цацата, Цецо Мозъка, ***, Искров които гепиха 4.5 милиарда от КТБ, тези някой търси ли ги, ще им се държи ли сметка? Естествено не. Е, колко начина на разследване има у нас? За дребните риби, арести и съд. За Шайката, пълни джобове, сметки, охолство и лукс.

15

онбашията

преди 6 години

ех спасе спасе, а можеше да станеш един питър уигин!

14

Анонимен

преди 6 години

Ганьовец Прайм, излъгал хората и е най-велик. Що не му дигнете един паметник на тоя селски тарикат :))

13

Ее!Туй не прощаваме!

преди 6 години

До дайте му орден - Спас майсторски е направил виртуален глупомер на журналисти, политици, адвокати и прочее " ентелигентни" и образовани шарани. Пуснете списък на глупендерите и им дайте по един златен скункс, а на Спас напълно заслужен орден.

12

цирк

преди 6 години

Прах в очите на хората заловиха "най големия измамник"а крадците който ограбиха България?

11

дайте му орден

преди 6 години

Спас майсторски е направил виртуален глупомер на журналисти, политици, адвокати и прочее " ентелигентни" и образовани шарани. Пуснете списък на глупендерите и им дайте по един златен скункс, а на Спас напълно заслужен орден. Ще се изненадате колко известни жу.рналя са се хванали. Интересни са и имената на политиците, такива глуп.човци са за смях

10

Анонимен

преди 6 години

Все пак е от Дай БГ !

9

Бау

преди 6 години

До 7Нека ти обясня защо. Защото някой от измамените има връзки и много добре знае, че ако е се вдигне олелия до бога няма да види и стотинка от парите си. Има журалисти сред измамените и т.н. Ако беше обрал баба щеше да е новина за един ден.

8

Бау

преди 6 години

Интересно дали е карал мацките да се събличат на камера или да пращат голи снимки, защото пича на фалшивите снимки е симпатичен и успял. Като знам женския мозък няма да се учудя...

7

Анонимен

преди 6 години

наистина продължавам да не разбирам защо този човек е новина номер 1 в държвата последната седмица...Ок, разбрахме за случилото се, но чак такова медийно внимание...

6

Анонимен

преди 6 години

доста кухи *** има в нета явно, какво е виновен човека като има балъчЕта?

5

Анонимен

преди 6 години

Вярвам му , скоро гледах репортаж за едни студенти , които за дипломна работа направили един сайт където прочути лекари(измислени) обясняват невероятните лечебни качества на една нова терапия, наречена "lainolechenie" идеята била да проверят дали хората са такива шарани. И се учудили колко хора искали да им платят за да разкрият детайли на терапията.

4

Анонимен

преди 6 години

Вярвам му, че не е заради парите, колко човека могат да се похвалят, че са излъгали душманите на народа - политици, магистрати и т.н. Показва, че има умствен потенциал за разлика от тях. Всеки, който подаде иск трябва да напусне работата си. По-голямо доказателство(да те излъжи Спас) от това, че не стават, няма.

3

Анонимен

преди 6 години

ако не беше измамил няколко прокурори и известни журналисти дали изобщо щяха да се занимават с него? Колко е изкарал от измамите? Говори се за 20-30 хил. , което е много, много дребен мошеник

2

Анонимен

преди 6 години

Няма вид на измамник, по-скоро има вид на фен на "Левски" или "ЦСКА".

1

Анонимен

преди 6 години

Спас Кочеринов играе за спорта. Тото 3 - играта "40 от 40" балами и фейкбук умници.