44

Анонимен

преди 6 години

SMART ako sam bashta na tova momiche SMART

43

Трак

преди 6 години

А замисляли ли сте се за жените от "околовръсното" или те не заслужават ващо внимание.Просто се усмихвате , минавайки покрай тях и ги взимате за част от пейзажа.А този пейзаж е пълен с малолетни момичета , които са малтретирани от близките си , с цел облага от ващо безразличие.Преди и аз бях покварен , но един ден ми "подариха" младо и свежо , тогава видях белезите по гърба и китките , а тя беше дете.Хора събодете се , замислете се , спрете проституцията-тя убива деца.

42

Имигранта

преди 6 години

Идея нямам как ще стане,вече съм го казвал тук.Ще дойда един ден и ще я подредя тая кочинка.500-човека си играят с всички....денят за разплата ще дойде ОБЕЩАВАМ

41

Анонимен

преди 6 години

не знам колко от вас имаха сила да про4етат всичко, аз не можах.не мога да си представя какво са преживели, даже и не искам.тия зверове заслужават бавна и мъчителна смърт.Господ ни гледа сеира и се вайка че за нищо не ставаме.къде са съд и полиция?Абе пребийте го, натрошете му всички кокали + гръбнак, и после да лежи в корито.а относно моми4етата, естествено 4е са си го търсили.все се чудя защо готините момичета ходят не с мен, а с такива чудовища?

40

Анонимен

преди 6 години

Има ли съд и прокуратура на тая територия България??? А на тия, които защитават тоя ***, дано да не видят същото да се случва с дъщерите им.

39

както винаги

преди 6 години

Прокуратура,съд,полиция - отлична работа.Рай за престъпниците е тая територия.Момичето след като е било там толкова време и все пак са я върнали в България - не минава ли някакви граници със своите документи да се опита на граничните полицаи да сигнализира,че е в опасност?

38

дидо

преди 6 години

Въпросния тип си има фейсбук страница Ilko Tonev, на снимките си личи че е "Индиец".

37

Анонимен

преди 6 години

До Трак 41Сега холандците ще го пре-образят и след 10тина години ще е неознаваем!

36

Трак

преди 6 години

Срамното е , че в България това се счита за нормално-тя си го търсила , да не го е срещала и т.н.Но после били гейове и ***-може , но видят ли белезите по гърба и сигнализират , а у нас-кво ти пука , тя е ***.*** в България-Човек в Европа.

35

pro

преди 6 години

Бил арестуван ама ,какво,ами нищо.Най-много един съвет "Ааайде сега заминавай,ама сега по-умната в Холандия".ТЕРИТОРИЯ, а пък имала и полиция ,че и прокуратура,даже и съд.Какъв смях е това подобие на държава.

34

Осман Ястреблията

преди 6 години

"Пък един път името на българина как не се спомена с нещо хубаво около света бе!" Ееее, това да не е твоя кадифен, мек, благодатен *** бе, алааанколууу, кой го е ползвал всеки вика иншалах, коджа кеф, аферим, машалла, евалла, ашколсун, бравос!

33

Анонимен

преди 6 години

Га взимаше по 100 евро на час не рива, а сига ривеш, а? Риви, риви, тъй ти съ падъ!

32

Ястреб Османлията

преди 6 години

Пък един път името на българина как не се спомена с нещо хубаво около света бе! Поне по погрешка един път направете нещо хубаво бе диваци балкански!!

31

Анонимен

преди 6 години

"Препоръчвам ви да гледате "Лиля завинаги" с Оксана Акиншина."Пуснаха ли му субтитрите? Отдавна ги чакам.

30

men

преди 6 години

Anadola shte mu se otrazi dobre.... jalkoo che zakriha zavedenieto v Belene mnogo e podhodiashto za takiva simpatiagi...

29

Анонимен

преди 6 години

До MakedonЕпа да така е до там сме а докарали от комонизам

28

Ханс

преди 6 години

Хайде холан, тия ги разправяйте на някой друг, не са се разбрали я за пари, я за дрога, такива *** познавам много и никой насила не ги е заставял.....

27

Теди

преди 6 години

Препоръчвам ви да гледате "Лиля завинаги" с Оксана Акиншина.

26

Извратеняк

преди 6 години

Колко струва 8 месеца да изнасилвам, бия, измъчвам и обезобразявам момиче ? Всичкото добре но цената сте забравили ! Като ще вкарвате оферти ги вкарвайте както си му е реда ! Все едно кола сте тръгнали да продавате пък ценя няма и не я казвате !

25

Анонимен

преди 6 години

До <><>ТАКА Е!!! ПЪЛЕН ФАРС СМЕ!ОНЯ НА СОФИ МАРИНОВА ЗА СЪУЧАСТИЕ ВЪВ ЗАПЛАХИ ПО ТЕЛЕФОНА ИЗГНИ В АРЕСТА!!!А ТУКА КВИ ЛИ НЕ ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И АРЕСТ НЯМА :D