30

Анонимен

преди 6 години

В Германия бойните кучета са забранени, не можеш да отглеждаш питбул и да го разхождаш по улицата. Така е с много други териери. Има и друга категория, която включва само кучета задължени да бъдат водени с намордник. Ако те пипнат, че не си го сложил, глобите са над 2000 евро!Ако има такива глоби и при нас, едва ли ще има разни селски тарикатчета, които се мотаят с кучетата си насам натам и са опасност за хората.

29

Аз

преди 6 години

Ха! Защо изтрихте коментара на Анонимен 26, а оставихте Юналовите?!

28

Шопо

преди 6 години

Всички кучелюбци са изключителни егоисти !!! Помага само саламче с рибарска кукичка вътре !!! Животът на хората е по-ценен от тоя на *** !

27

Анонимен

преди 6 години

Всички иззроди, които си разхождат гнусните чудовища без намордник, да бъдат принудително пращани в Белене за 10 г, и да трошат камъни за наказание !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Eто такива лесни случаи трябва да са разрешени, още преди да са стигнали в новините, в противен случай правосъдието е просто още един прът в колелото на прогреса. Трябва да има и смъртно наказание, както и възможността да бъде осъществявано от желаещи да участват в екзекуцията. На този с питбула сигурно бързо ще му се навие някой.

25

Анонимен

преди 6 години

Напротив, не противоречат изобщо на арабо-муслимските ценности, които в момента се световна доктрина, поддържана от Кравария за оказване на натиск.

24

Аз

преди 6 години

Днес, кога ще благоволите да изтриете изказванията на Юнал, които са обида и дискриминация по полов признак и като такава противоречат на всякакви наши ценности и разбирания?

23

гуню адвокатина

преди 6 години

До Анонимен 21България е едно приятно изключение!

22

Юнал Джемилов

преди 6 години

Ава като сти с много свободни жени да ва питам де са ви децата ва ???? Амчи вие сти изчезващи ва! Алля затва е заповядал *** жената да слуша мъжа, за да има семейства, де са вашити семейства ва, изпоразвдини пуааа

21

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да го арестуват и съдят! Всеки който се грижи за животно носи пълна отговорност! Така е навсякъде по света!

20

Анонимен

преди 6 години

като знам каква жена имам, и тя ще играе с децата в калта :)Ама това не значи че е длъжна да седи само тя да ги възпитава. Това е задължение на двамата родителя.Ако единият взима голямата пара може вторият родител да не работи, но в нашата държава това ще са единици семейства. И пак този който не работи трябва да се чувства някак си полезен.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе Юнале, твоя компютър с въглища ли върви? И стига си викал 12-годишния си син, дето в момента чисти коч.ината на пра.сето, да набира докато му диктуваш. Щото ти си явно неграмотен.

18

Анадолски

преди 6 години

Юнал... Ти в ред ли си?

17

Юнал Джемилов

преди 6 години

До НиккИсках да кажа, че мястото на жената е вкащи да вазпитава децата и да е смерена пред мъжа си а не да си вее за.дника по улиците а децата да играят в калта с прасетата и да хапят кучеата, сега разбра ли ме?

16

Анонимен

преди 6 години

Питбула на съседите уби доста кучета на много от съседите, защото си бил играел... Ако имаше закони, сега собственика на питбула щеше да си играе с оная работа на някой закоравял затворник.....

15

Край

преди 6 години

породи кучета над 20кила трябва да ги турят на разрешителен режим - и да ги позволяват в градовете само след като кандидат собствениците минат курсове, положат изпит и психо-тест. И после ако стане беля да ги вкарват в панделата.

14

Никк

преди 6 години

Мойто име си е характерно за държавата, религията ми е също. Българския език ми е майчин. Точно тук е мойто място. Но аз не те разбирам напълно защото не говоря източни езици.Юнале, ти май искаше да кажеш че собствениците на кучета трябва да са по внимателни и да спазват закона, да слагат наморник и повод на кучетата си когато са големи и има риск за околните, нали така?

13

Юнал Джемилов

преди 6 години

До НиккТвоето място май не е тука джанъм

12

Юнал Джемилов

преди 6 години

До БългарчеЕй малкия забранявам ти да ми даржиш такъв тон за да не изядеш една плесница през устето, разбра ли ме?

11

Анонимен

преди 6 години

Какво му се връзвате на Юнал, той е от редакцията да събира кликове и коментари....