51

Анонимен

преди 6 години

ДПС е създадена под натиска на британския посланик по онова време. Всички са знаели, че е антиконституционна, но английския посланик си е казал думата. И се роди хидроинженерната гилдия на България. Съставена предимно от хидроинженери, обучавани в университетите на държавна сигурност, повечето от които винаги са били вдойни агенти и за турските служби. Ако някой си мисли, че не сме английска колония и в момента, лъже се.

50

Анонимен

преди 6 години

Много ми е чудно на тая снимка... Какво държи Борис с лявата си ръка?.....?...?..?...? Имат 11 години разлика, може и да му изглежда апетитно лелката...

49

Da

преди 6 години

И всичко това след като само преди два дни Економист най-после публикуваха това, което всички чакат от няколко месеца, а именно чистка в кабинета на Тереза Мей. Нищо особено, ако не беше публикувана обаче и една карикатура! :-)

48

Анонимен

преди 6 години

Тва с интеграцията няма да стане, не защото сме некадърни, а просто защото такова нещо като "интеграция" в реалността няма, само в математиката. И сме обречени на провал така.

47

Ot London

преди 6 години

До ИсторияИзглежда че твооята история се простира от панелката до кварталната кръчма. Направи си малко труд и прочети нещо за Gladstone.

46

Анонимен

преди 6 години

Balgaria kakvo obsho ima s tezi Afro-jujnoAziatzi UK na Balgaria i tribva beli darjavi kato Japonia Severna i Jujna Korea Rusia Kitai s Z.......I kato EU i USA UK ne tribva da satrudnichim daje e dobre za Balgari da bade podelena terotorialno ot gore spomenatite beli darjavi a Zig..E te sa bratia s Afro jujna-Azia taka i taka ni grabiat i unishojavat demografski

45

Анонимен

преди 6 години

Ми те нали англичаните ще напускат ЕС за какво се са се загрижили за балканите,май нещто пак ни готвят,пък тя тази госпожа оправи България че се е загрижила за комшийте,те са си добре и без да са в прославения ЕС...

44

Анонимен

преди 6 години

И това чудо доживяхме ,да видим министърката на външно да ходатайства в държава която напуска ЕС, за държави които искат да влязат в ЕС. Между другото ,добре ,че ние се управихме ,та се заехме да управим и комшийте!

43

PD

преди 6 години

Освен, че няма интерес от силен ЕС, короната е в основата на "мигрантските" атаки срещу ЕС. Короната има нужда от поданици, а не от съдружници. За това и намиращите покой там, реализират идеята, който слуша папка. Балканите са древен източник на революционни промени в цивилизацията, в утвърждаване на принципа свобода. НА Балканите Короната има само една цел, подмяна принципа на свободолюбие, с принципа доволен подчинен.

42

Анонимен

преди 6 години

Не се знае дали и кога ще се прсъединят Западните Балкани, но е сигурно че Лондон тогава няма да е в ЕС. Та какво дири шарената рокличка там? Я да си каже истината за целта на посещението!

41

Анонимен

преди 6 години

Ба и демагогията, ба и чудото. Петилетката за три години, бледнее пред простотиите на еврогейзерите. Тоя дето беше в основата на дезинтеграцията на Британия, днес дошъл да интегрира Балканите. Нямам думи... светът е в ръцете на абсолютни негодници.

40

Анонимен

преди 6 години

Саксонците ли ще ни интегрират? Те имат само един начин на интеграция. Многострадалните им колонии помнят добре!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли от заглавието, че България скоро с помощтта на Великобритания ще анексира Западните Балкани.

38

Анонимен

преди 6 години

Ау малките градове кво правим ще си тровим нервите понеже е така пожелавам им успех на тия долни животни специално в ловеч каквото повикало това се и обадило лични поздрави на такива като тия благодаря за доверието колеги в кавички не сте ми никакви

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен38 София може,да проведе европейската програма за интеграция на Западните Балкани,защото има подготвени хора и защото е в ЕС от 7 години.Но,едва ли с Лондон,който е в пълен хаос след Брекзит.Великобритания напуска ЕС,какво общо има с присъединяването на Западните Балкани към ЕС?

36

Анонимен

преди 6 години

България, дето от години й теглат шута като си отвори устата за Шенген и Великобритания, която е в процес на напускане на ЕС говорят за европейска интеграция. Това сериозно ли?

35

Анонимен

преди 6 години

Кой е умрял бе?

34

Анонимен

преди 6 години

Смях в залата! София себе си не може да интегрира, ама тръгнала да интегрира западните балкани. Видяла жабата, че подковават вола, и тя крак вдигнала...

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32МИ 6 са отклонили полета с огромна молба за интергация! :))))

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Каквото и да поиска за обикновения българин ще останат само огризки и кочани!