10

Нане

преди 6 години

А Национален комитет ,,Васил Левски,,нали има? Това не е ли негова работа? Или той е пресъхнала вада, по която вода не тече!

9

Вуте

преди 6 години

Вече трета година Някой си Герчо откакто е обявил,че е намерил,,Евангелието на Васил Левски,, и го е обявил за продан с благотворителна цел и до сега измежду нас българите не се намери един,който да го закупи.А иначе в пространството се лансират много случаи когато се определят десетки и стотици милиони за разни други потреби,който народа даже не забелязва и са забравени още на другият ден.

8

Анонимен

преди 6 години

Личният санитар на Боко Тиквата. Как да му вярват хората.Смешно е такъв човек да е Патриарх, но ГЕРБ слагат все такива.

7

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо 13Де що е поп, владика, мюфтия, патриарх и още там какъв ми ти "правоверен" е от множеството на варосаните гробници - термин лично казан от Исус Христос!

6

ДО 7

преди 6 години

Бъркаш се , това което пишеш е задължително за Католиците Протестанти .Те са смес от Аллах и Христос . Не мъти главите на хората .

5

ДО 4

преди 6 години

Ти изби Рибата - Християнките Трябва да се Забрадени ???Това да не ти е Ходжа - да ти бърка в г.за за да те провери дали си къпан ?

4

Анонимен

преди 6 години

На снимките комунистическата "християнска" култура, жените са без забрадки, а в храм е задължително да са забрадени.

3

Анонимен

преди 6 години

Дано комунистите и тяхната "църква" "БПЦ" изчезнат завинаги от лицето на Земята.

2

Анонимен

преди 6 години

Дъртите комунисти станаха големи вярващи след 89-та , преди това ДС дебнеше кой ходи по църквите и се подиграваха с поповете по филмите , а сега викат да живее Росия, а в същото време децата им учат и живеят на запад,типично по ТеКеЗесарски.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя не беше ли придворния лакей на Суджука, дето тичаше да му мери кръвното.