172

emiliaaaa

преди 6 години

До АнонименКОСТОВ СЕ ОБЛАЖИ И ОСИГУРИ ПРА=-ПРА ВНУЦИТЕ СИ КРАДЕЦ И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

171

Helleborus

преди 6 години

Народ, в който хората непрестанно се обиждат един друг и са на косъм да се сбият, при това заради манипулаторите си, са вече овладяни. При най-малкото движение някой ще скочи. Това е манталитета на нискокултурните общества. Цялата тази агресия, която показвате един към друг, срива България. Всеки ще може да ни манипулира и да ни води като кукли на конци. Ти ще мразиш брата си, а ще вярваш на кукловодаа си. Ожесточаването между сънародници е предшественик на унижението и завладяването на народа.

170

Helleborus

преди 6 години

Една от причините българският народ да бъде защитен от конфликти, каквито виждаме по света, беше, че хората са миролюбиви. Затова никакви опити да се направят размирици не успяха, а чрез размирици задкулисията си плетат кошниците. Като гледах новините от света, все се чудех, как може да са толкова прости хората, че да се нахвърлят толкова дивашки един на друг, сънародници. Като чета коментарите и тук скоро може да има размирици, троловете, политиците, медиите насъскаха хората, брат против брата.

169

Meri

преди 6 години

До к.167: Няма да ти обяснявам цели две страници икономика. Чети и се ограмотявай! Това се учи в I курс и в първи (зимния) семестър на II курс. Избираш uncle Google, сетне Wikpedia и четеш няколко дни преди да се пишеш на умник. За правописното ти ниво ще говорим по-нататък. То е направо отвратително.И не се заяждай с колегите си коментиращи - много бъркаш. Тук сме дошли да коментираме и да си казваме СОБСТВЕНИТЕ МНЕНИЯ, а не да се държим като ГЕРБ vs. БСП...

168

Мeri

преди 6 години

до к.167: ЕС го интересува печалбата: Пр - Рз = Пч и то нетната печалба. Така че тези 8 млрд. евро идват "чисти" - като печалба, иначе реално ВБр дава 11 млрд. евро, а взема обратно 3 млрд. евро. Би следвало да знаеш: членките на ЕС дават вноски и насреща ЕС им отпуска целево суми по отрасли на икономиката . И т.н. и т.н. Най-голям вносител е Германия, сетне Франция и на трето място е ВБр. Ние внасяме около 600 млн.евро годишно. Ама ти икономист ли си или "селкор Димо Казака"?

167

Анонимен

преди 6 години

СМЪРТ ЗА ЕС !!!ЖЕЛАЯГО ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И СЪС ЧИСТА СЪВЕСТ УМ И ДУША!!!СТАНАХМЕ *** НА ЗАПАДА,НЕ НА РУСИЯ !!!РУСИЯ ПРАВЕШЕ В ВСЕКИ ГРАД ПО НЯКОЛКО ЗАВОДА И ФАБРИКИ И ТАКА ИМАХМЕ ИКОНОМИКА!!!АНАЩЕ ПОЛИТИЦИ НИ НАКАРАХА ДА СТАНЕМ *** НА СТАРЦИТЕ НА ЗАПАДА !!!ЗАТОВА ТРЕБВА ДА ЗАПОЧНЕ НЕЗАБАВНО ИЗТРЕБВАНЕ НА ПОЛИТИЦИ!!!ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!!!

166

Гладна кокошка ...

преди 6 години

Тоя подари златото на Бългапия на Дънди.Тоя профука "Мариците"Тоя разтури СДСТоя е руски шпионин от КГБТоя Костов е като гладната кокошка от поговорката, която сънува само просо

165

Анонимен

преди 6 години

Zasega niama po-dobro ot ES v cial sviat.Izlezem li ot ES,sme zagubeni i bez lobi i gryb,typaci!Kakvo 6te pravite bez ES?Turska kolonia li 6te stavate?

164

Анонимен

преди 6 години

Костов да не говори за периферии. Тоя е рапона, дето принуди Нефтохим да си плащат данъците не в Бургас, а в София. Какво произвежда лукойл в София? Колко работни места има там? "Централните", влаастимащите райони винаги измъкват парата от периферните региони. И тоя играе в схемата откакто жена му е започнала да работи в Държавна Сигурност. Кво се прави на ударен?

163

Анонимен

преди 6 години

Дано да са разбрали русофилските *** какво им каза Костов. А той им каза пределно ясно, че ако не престанат с евразийското си предателство, капитулантсво и лизачество пред Русия България е обречена на гибел.

162

luckyman

преди 6 години

До 208В 70 % от България българите ги няма, за това не могат да ти кажат дали са "добре"!

161

Dublin

преди 6 години

203....po-poleka sus zakanite....,da ne ti se prusne zluckata.P.s.Kitaicite ne posledvaha primera ti i kude sa sega....:))

160

luckyman

преди 6 години

До АнонименТи не си ходил из тая страна, не я познаваш, не познаваш хората й... А би трябвало!

159

Анонимен

преди 6 години

201...Ce ne ceti bre...,giotFFeren...

158

luckyman

преди 6 години

До АнонименНе е важно дали го мразя, не е важно дали го мрази един отделен човек! Важни са и имат значение "резултатите" и последствията от неговото управление... ...и ранните и късните последствия!

157

Dublin

преди 6 години

198-neobratima e samo smurtta....Za spravka-Narodnia Sud

156

Dublin

преди 6 години

Toz levent kak zivee samo....,pri tolkova prokliatia i narodna omraza....Za po-malkite....TOVA e edin ot grobokopavite na Durzavata ni.Ako imase Durzavnost-triabvase da e izceznal v uranovite mini,a ne kato vushka na celo...

155

luckyman

преди 6 години

Осъзнавайки бавно и мъчително, този зъл гений и *** създаде т. нар. "лаборатория"... ..В нея е насочена всичката му останала отрова и омраза срещу българския народ, България и всичко българско! Пресъздаде се моделът, насочен срещу нас с ДСБ, с Радан Кънев, с Лозан Панов, с Прокопиев, с грантаджийчетата ***, завладели медиите и т.н. и т.н. Другите, разбира се не са идеални, също са виновни, но не притежават същата разрушителна сила, стихийна омраза и рафинирана жестокост срещу българите...

154

кост

преди 6 години

защо спря безплатните рецепти за децата ми и прокуди семейството ми в чужбина?

153

luckyman

преди 6 години

Мавъра е отговорен за най-големия упадък и разгром на българската нация...