11

Прозвуча ми,

преди 6 години

като самопризнание!

10

Анонимен

преди 6 години

До факт 4Всеки се бори за процент от плячката! А приказките и презконференцийте са като едно време 13ти конгрес на БКП където баба Цола редовно се изпускаше!

9

Анонимен

преди 6 години

Вече излезе информация за пловдивския полицай, дето поддържал контакти с ало-измамниците. Вместо министъра да зове, да вземе да си поразчисти къщата. Тоя министър взе да ми пада сериозно в очите - вчера обвиняваше жертвите, че са измамени, днес "зове", а точно той трябва да знае, че трябват не приказки и призиви, а ефикасни мерки и да се поработи по случая вместо полицията само да констатира какво се случва.

8

Анонимен

преди 6 години

До фактНе че не може да се справи, а не иска да се справи. Телефонните измамници никога не бъркат на кого да се обадят - да сте чули да са се обадили погрешка на млад човек или случайно да са попаднали на телефона на полицай в опита си да мамят? Тези хора имат информация за телефоните на жертвите и често знаят точно на кого се обаждат, а тази информация може да получат от две места - чрез мобилните оператори или от полицията. Защо не се опитаха да проследят пътя на информацията до измамниците?

7

Анонимен

преди 6 години

Уау, калпазанинът му с калпазанин! Всички са като оня от Пловдив!

6

ДО КОГА

преди 6 години

Повечето хора виждат че това МВР и полиция не работят и искат спешни истински реформи и нов начин на работа,но нищо подобно не се случва и парите на хората потъват в черната дупка МВР.

5

Данъкоплатец

преди 6 години

"МВР шефът зове: Не се лъжете, полицията не работи с ваши пари!"Точно с наши пари работите, ако не ви е ясно на милиционерските тикви. Този чупи *** ежедневно!!! Единствено Тиквун го бие, щото чупи *** далеч по-мащабно.

4

факт

преди 6 години

Многобройното и скъпо МВР не може да се справи с едни бандити който ограбват възрастните хора!?

3

Анонимен

преди 6 години

След социолижката като министер, този военен дървеняк ще доразсипе МеВеРето.

2

Нестор

преди 6 години

Абе Радев, под работим се разбира приемането на закон който осъжда минимум на 40 + години затвор ЕФЕКТИВНО този род престъпления, та как "работите" вие не ми е ясно, регистрацията на престъпника за "работа" ли я броите ???

1

Анонимен

преди 6 години

Шефът на МВР се е подразнил от конкуренцията!