76

ззз

преди 6 години

До сащ "суперсила&Не пиши глупости бе смешен ***.*** е едно икономическо джудже ,което не е фактор извън границите си и е с остаряла военна техника от времето на СССР.САЩ е най-влиятелната,елитна и богата държавата от която зависи половината световна икономика и е с най-модернизираната армия за всички времена.С две думи ,*** изостава от САЩ военно с поне 100 години.САЩ могат да заличат,*** само с авиация.Единственото нещо което спасява руските пияници,са ядрените им оръжия.

75

мууу ха ха ха

преди 6 години

този път червеното болшевишко прасе ще кормува лично ракетата

74

Анонимен

преди 6 години

Абе СК незная дали ще изчезне ама кравари стана със сигурност !!!

73

сащ "суперсила&

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ И РУСИЯ Е БЪЛГАРИЯ!!! СЛАВА НА НАЙ МОГЪЩАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА - РУСИЯ!!! РУСИЯ МОГАТ ДА ЗАТРИЯТ САЩ ЗА ТРИ МИНУТИ !!! НО СЕ ПАЗИ В ТАЙНА!

72

До 77

преди 6 години

Ами то не е възможно и не става.

71

Обръщение

преди 6 години

Уважаеми другарю Ким, ние българските комунисти с радост бихме предоставили територията на България за провеждането на вашите опити, в името на победата на световния комунизъм ! Ето защо, предлагаме следващата ракета да бъде изстреляна към страната ни, като желателно е да ни уведомите за точния ден и час, за да можем дружно и възторжено да ръкопляскаме !

70

(-_-)

преди 6 години

Айде стига с тия ракети, бе! Проблема на Северна Корея не са ракетите, ами това, че на практика са все още във война със САЩ, а цялата им мизерия иде от там, че са под всякакви ембаргови режими.. Иначе са много зли и техния лидер е много лош, че явно посочва своите врагове..

69

Един българин

преди 6 години

Най-големият майтап ще бъде, ако могат американците да я прихванат севернокорейската ракета и да я свалят!Така ще се получи пълен синхрон между ученията на САЩ и Южна Корея от една страна и на Северна Корея от друга!Така де, нали вече летяха необезпокоявани над Северна Корея, колко му е да свалят една учебна ракета?

68

Анонимен

преди 6 години

Xvason18

67

Реалист

преди 6 години

ОДК / обединена демократична Корея/ Това е бъдещето. И на Кимчо му се иска обединение , ама той да е шефа, да въведе и там чер..вен терор и да съсипе и Южната част. Ех, мечти!

66

Анонимен

преди 6 години

Ким е направил мощна ракета . САЩ ще ги налегне ужасът. Като за загрявка Ким ще потопи самолетоносача .

65

Анонимен

преди 6 години

a dano imat i raketi xavson 15 s 12000km obseg da haknat zionomasonite i da se razrushi dolara i zarstvoto im crez koeto upravliavat sveta i nai nakraia da se spre multikulturalizama crez koito iskat da unishojat bialata rasa v evropa

64

Анонимен

преди 6 години

Не мога да си обясня как е възможно здраво мислещи хора да заемат страната на СК в форумите.Разликата между СК и ЮК е огромна ,първата не подкрепена от НАТО,САЩ и ЕС ,втората подкрепенаЯ сега всеки един от вас да си отговори на въпроса къде би искал да е роден в един друг живот??СК или ЮК??

63

Анонимен

преди 6 години

Не се радвайте така кръвожадно, война няма да има.:)

62

Уйо

преди 6 години

До довечера може и да няма Северна Корея "САЩ ще нанесат превантивен удар при наличие за потготовка"Тва го решиха миналия денЛесна победа с голема реклама за Доналд дък Сеулци са вече по бункерите .

61

Анонимен

преди 6 години

Не, щото нали сме членове на ЕС, пълноправни такова, а САЩ са подписали договор за безвизов режим с ЕС.

60

Анонимен

преди 6 години

Червените тиквеници цял живот не могат да се разберат кой от кой е по-голям ***. И на тоя пленум ще звучат критики, че не се работи достатъчно с руското посолство и не се разяснява достатъчно сред народонаселението великата руска политика. Серсемска работа.

59

Анонимен

преди 6 години

Малииии, какъв врат има Непобедимия Ким, като на новогодишно прасенце, на три ката. Как ли ще изцвърчи като го думне Бай Дончо? Или ще се муши в някой тунел и да чака да види, какво е останало от страната му?

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67"Впрочем какво става с визите за САЩ"Визите за САЩ ще паднат когато броя на предателите русофили в България падне под 2% както е в нормалните страни. Хората си имат изисквания и който не ги покрие за него визите си остават.

57

Анонимен

преди 6 години

Впрочем какво става с визите за САЩ, нашите евроатлатнически американски партньори отмениха ли визите за България? Нали Българя вече 10 години е пълноправен член на ЕС и ЕС имат договор с нашите американски парнтьори за свободно пътуване без визи? Или американските партньори най-нагло cepaт в устата на българите и не изпълняват договорите които сами са подписали.