8

Анонимен

преди 6 години

Предлагам яко в САЩ книжка имаш на 16, в България да е на 18, но до 21 с придружител със стаж не по-малко от 5 г. Като добавим и намаляването на нивото на интелигентност, защото образованието ни е на потресаващо ниско ниво, зубрене на излишна информация без да я разбират, без никакъв смисъл. В САЩ децата още от детската градина се учат на нещата от живота, така едно детенце спаси братчето си, което се беше задавило. При нас се преподава академичен материал на полуграмотни ученици.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво искате от пейзанска простотия и ниска провинциална култура!!! Купил си книжката преди месец, безмозъчен, велик. Убил е двама млади, съд семейства и родители!!! Кой ще ги компенсира и с какво, а може ли? Един и///диот зад волана и три трагедии! Колко ще го осъдят? Нищо. Да ги оставят на близките на убитите да му рашават съдбата!

6

възмутен

преди 6 години

Такива където си купуват книжките без да знаят правилник и да имат опит зад волана, са потенциални убийци. Такива заслужават доживотна присъда. Затова трябва да има закон: всеки водач преди да вземе шофьорска книжка, трябва да знае че когато при ПТП по негова вина загине човек задължително ще е осъждан доживотна присъда. Тогава ще има самоконтрол. Същото важи и за пияни или дрогирани шофьори. При проверка без да са направили ПТП имат положителна проба, една година затвор но не условно.

5

Анонимен

преди 6 години

Ежедновно съм свидетел на това как млади хора летят с бясна скорост. Предимно служебни баничарки, бусчета, малолитражки, БМВ 3 и Ауди А3 на възраст 15+, летят по магистрали, булеварди, малки междублокови улици. Аз лично шофирам автомобил с 450 конски сили и ме задминават като все едно съм спрял. Това безумие трябва да спре. В България се кара безумно бързо, в неподходящо време и на неподходящо място. Това в Европа не съм го виждал никъде!

4

:):)

преди 6 години

то щатите не са глупави че на такива л а й на до 18 нв им дават сами да карат.

3

Анонимен

преди 6 години

Сигурно ще му дадат минималната присъда, само защото не е пил. Съдът обича да "отчита" оневиняващи фактори.

2

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ пое ли отговорност?

1

Анонимен

преди 6 години

Да го съдят за тероризъм. То е същото!