11

Таню

преди 6 години

Кинтите били в основата на самочувствието... Ми, с женски *** като ви е комуникацията, до там се свежда... Друго си е хем да си паритетен, хем да отнесеш бившия, ако и нeгрo, да имаш чувство за хумор и да използваш приматките за единственото адекватно. В България има и много стойностни жени, ама са фрустрирани от целокупния ***, дето хем е комплексиран и несигурен, хем го играе големата работа. Фанете се образовайте, вижте свят, стига комплекси... И стига насаждане на такива, Михаелче!!!

10

10

преди 6 години

До Анонимен 8Очаква да й дърпа юздите, което е по-лесно с кифла, разбира се. Успех.

9

Анонимен

преди 6 години

Осмица, не прехвърляй собствения си /неуспешен/ жизнен опит върху други хора. Аз моята съм я наредил и само се подсмихвам, наблюдавайки напъните около мен.Освен това нещото, което написах, важи с пълна сила и в обратната посока.

8

Анонимен

преди 6 години

Ти защо се занимаваш с кифли?.Нещо актриса ли си търсиш,певица?Какво очакваш от една жена принципно? А ти...защитаваш ли нейните очаквания или ги разочерован още на втора среща и всичко приключва.Ако много избираш и им намираш кусури...,свали гарда и нещата ще си дойдат на мястото. Не може да имаш толкова огромни претенции към дадена жена,а тя да не получи от теб нищо взамяна.Защото, когато е с теб ще се натоварва,а не да и е приказка..., магия!Жените не обичат,такива вечно недоволни и сърдити.

7

Анонимен

преди 6 години

Мъжете се комлексират от нереалистичните очаквания на ки.флите.Виновни - всички медии плюс Холивуд.Нещо ново?

6

Анонимен

преди 6 години

Жена му дойде на те пс ия,без дори да си е направил труда.Дори да го обичат не ще.Прав е бил онзи,който му е казал:" нашия имаше такава жена и любов,но избяга от нея."---Някои мъже,не знаят какво искат.Като станат,наясно със себе си е вече твърде късно.Пълни с предразсъдъци.Обсебени от мания за вечния въпрос :" тази ,дали ме използва?""защо мен избра..,какво ми харесва, толкова?"Най-голямото ум неудобство е да са влюбени и да изпитват чувства и жената да не ги отрази.Срам!Страх!Безсилие!

5

нормални

преди 6 години

на вуте че е *** му е най големия страх

4

бг село

преди 6 години

отражение от жените комплексирани *** луди мъжете им страхливи

3

страхлив ми е мъжа

преди 6 години

жените на некои за лудницата от луди мъже с пушки

2

Анонимен

преди 6 години

Болни мъжки ***!

1

снайпера

преди 6 години

Ееее, чудите се къде е МaйМyнaтa!!'Ами нормално, борите се с олигoфpенитe На светот