62

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е място за болни комплексари и сополиви михлюзи милиционери, които ви следят кореспонденцията.

61

Анонимен

преди 6 години

Французинът Александър Мартинез Е ЛИЦЕТО от което Спас Василев е крал снимки.След като разбрал за измамата преди дни, Мартинез веднага затворил акаунта си. Може да се видят само някой снимки в профила му .

60

11

преди 6 години

Една седмица ни занимавате с тоя кокошкар. А за големите мангизи - нищо...

59

КАКЪВ МОЗЪК ,БЕ...

преди 6 години

И ТИ ДА МИ ВЕРВАШ , КАТО ПОСЛЕДНИЯ НАИВНИК ......ЩЕ ТЕ ВРЪТНА , С НЕКОЛКО ХИЛЯДАРКИ!!!!!!!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е НАИВЕН И ГЛУПАВ ?50-ГОДИНИ ГО ЛЪГАХА , ЧЕ ШЕ ЯДЕ --БЕЗ ДА РАБОТИ , ПРИ КОМУНИЗМА.50-ГОДИНИ ВСИЧКИ ВЕРВАХА ,ЧЕ ИДВА "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ"....АМА ЯДЕЦ./...то дойде , ама само за Богоизбраните на БКП../СЕГА --ПАК БЪЛГАРИНА СЕ ПРАВИ НА ХИТРЕЦ-АНДРЕШКО ...АМА ИМА И ПО-ХИТРИ !СЕ СЕ ЛЪЖЕ ДО ВРЕМЕ ...ПА ШЕ СВИКНЕ ДА СИ НАЛЕГА ПАРЦАЛИТЕ , ДА РАБОТИ И СЕ ГРИЖИ САМ ЗА СЕБЕ СИ!!!

58

Анонимен

преди 6 години

Как пък не ни показвате ей така на кръгъл час и телефонните измамници. Много трудно е явно да се хванат и разобличат....

57

Анонимен

преди 6 години

Тоя човек има мозък, ние сме ега ти обществото аго ръгнат в затвора.По-добре да му връчат разни задачи и да се ползва.Не всеки може да калкулира такива неща в главата си. Пък не е убил никого.Момчето е с комбинативен мозък. Но ние дай да го вкараме на топло. и кво после?да му доде акъла ли, ми той си му е дошъл.

56

Анонимен

преди 6 години

Тоя нещо има болен поглед.

55

деСПАСито

преди 6 години

Ако се изравнят тарикатите и балъц ите ще настъпи третата световна война,винаги едните трябва да са повече.

54

:))

преди 6 години

До 58 АнонименЧакалнята за Шенген е, затова не му "отказват"! :)) Нареждат ме, а той няма право на Никакви желания/искания! Да слуша и изпълнява! :))

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо22 Затова ли,Борисов е така добре приет навсякъде,където отиде?Затова ли,нищо не му отказват в Брюксел и търсят личното му мнение?В България е спокойно,с което не могат да се похвалят Турция,Гърция,Сърбия,БЮРМ...Русия е под санкции.

52

() )(

преди 6 години

Циника надуши тоалетна хартия и се възбуди. Фетишизъм, какво да се прави. Те повечето комунисти са с подобни фетиши и увреждания.

51

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но днес сме член на ЕС и имаме в изобилие тоалетна хартия и банани.

50

М, да ...

преди 6 години

Сега съдът или МВР да реши: Ами да са си отваряли очите! Да не са търсили по евтиното! Сами са си виновни! Спас е невинен! Майната на Жертвите! Те са ***!пп. в БГ обаче, не винаги скъпото означава качество и са прави хората да търсят по евтино!

49

Анонимен

преди 6 години

До До 42Сега има всичко,да.Но тогава имаше БДС и контрол,а сега ядеш отпадъците на света.

48

М, да ...

преди 6 години

До 43Какво има по магазините, м? STHILL вместо STILL може би! Пласмаса вместо домати, краставици, ... въобще зеленчуци! Соя вместо месо! и т.н. Има скъпа некачествена стока на висока цена! А отиди на лекар, да видим как търговци се правят на лекуващи, а на състрадателни и милосърдни а те гледат да ти приберат парите! Некачествени дрехи в лъскави магазини, но на висока цена дето иска да ти каже че това имало стойност и т.нпп. Не ми се пише! В БГ измамата и прецакването е широко разпростр

47

X

преди 6 години

Ка става номера, някой да ми продава евтини самолетни билети през фейсбуук?!

46

Циник до 48

преди 6 години

Слабо ....***...опитай пак!:-)

45

Анонимен

преди 6 години

Не само рапоните и циниците...

44

Циник до 46

преди 6 години

Не от много банани!Рапоните са много!Като този дето тоалетната хартия му е класов враг!Пхахаха

43

Анонимен

преди 6 години

От много банани станахме бананова република.