8

Анонимен

преди 6 години

За 7 години, загубеният котарак се е прекръстил от Лазар на Кипър и от Кипър е отишъл в Британия. Само не разбрах собственика му с английското име дали е от Кипър, или от Лондон.Голяма сага, много интересна, браво на журналистката запознала ни с това чудно приключение.Това е да си назначаваш хората с конкурс, а не като актрисите в Холивуд... професионализъм.

7

Потрес

преди 6 години

До АнонименМного е зле авторката, говоря го от години. Как може да получават заплати тия хора...Аз ако си върша толкова некадърно работата ще ме уволнят.

6

Анонимен

преди 6 години

"Котката Лазар от Кипър възкръсна след 7 години" - в заглавието."...8-годишният Кипър се е появил на територията на лондонска болница..." - в текста.---А, сега, де! Марийче, Котката Лазар от Кипър ли се казва, или Кипър от Лазар? Лондонската болница в Кипър ли е или си е на място, в Англия? Вярно, все са острови, ама...

5

Котакът е избрал да

преди 6 години

скита и вероятно през тези 7 години не е бил далеч от дома на стопанина си, но просто не е искал да се прибере при него.Наши съседи имаха котарак-чешит, който ежегодно успяваше да се измъкне от апартамента им през месец март и винаги се прибираше в началото на ноември.През седемте месеца, които прекарваше на свобода, редовно го виждахме по съседските дворове и в кварталната градинка, но дори и стопаните му не успяваха да го приберат, те го викат, той бяга. Но щом се прибереше, ставаше гальовен

4

Хахавелка

преди 6 години

Марийче, да не би да ти се ходи в Кипър?!

3

муспи

преди 6 години

Колко деликатниса евреите?! Те убиват болезнено котки за удоволствие, но за да се подготвят гоити за чипосване, пускат и такива душещипателни сюксета.

2

изгубени в превода

преди 6 години

тюрлюгювеч Кипърчо от Лондон

1

Анонимен

преди 6 години

Това в кипър ли се случва или на някакъв път?