59

петров

преди 6 години

До man откогато *** и пульо в българия са с фейс бук,явно немаш ФБ и не знаеш какви простотии се вършат в него

58

адриана

преди 6 години

да ме прощава министъра,пълен *** е! имам съмнения,че е взимал процент за да покрива измамника

57

man

преди 6 години

От кога самолетни билети се продават по фейсбук? И после някой реве,че бил измамен..наивници

56

мислещ

преди 6 години

И това го казва министър - бил калпазанин измамника- браво г-н министър - още веднъж показахте колко струвате като такъв и колко струват изобщо управляващата шайка.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе какви са тия полицейски шефове не мога да разбера?! Някой си измамил сумати хора, теглел си произволни суми от кредитните им карти, и този т.нар. шеф си позволява да каже, че въпросният не бил виновен?! Аз просто не мога да повярвам какво се случва в главите на управляващите. Това което въпросният Спас е направил е ИЗМАМА! Това е углавно престъпление и не можеш ти да разправяш, че жертвите сами са си виновни. Ми то тогава за какво им плащаме изобщо заплати на тия полицаи, да си се пазим сами

54

Анонимен

преди 6 години

Като го видя тоя и ми се заповръща.

53

Анонимен

преди 6 години

това изказване оправдава вицовете за полицаи.

52

Позицията на МВР

преди 6 години

ми звучи като от филм... "dumb and dumber"!

51

Анонимен

преди 6 години

Много е прав- тарикатите ,които искат да ядат и да не плащат си го заслужават! Докато има такива,ще има и такива,дето ги лъжат! Представям си ако този с билетите им ги даваше на никакви цени каква хвалба щеше да е :)))))

50

Анонимен

преди 6 години

Тоя днеска е наговорил куп глупости. Иска да закрива и пожарната в зимните курорти.

49

Анонимен

преди 6 години

До 40: "Откъде ги намира ББ все такива поразяващи усти, по двама на седмица. Народът е пропищял от всякакъв бандитизъм, ченгетата само реват за пари и никаква работа не вършат..." Как от къде, избира си ги лика прилика, и даже да са по долни от него, за да не го засенчват.Не се тревожете, скоро те ще го предадат.

48

Нико

преди 6 години

Мвр има трески за дялане, но за тези случаи няма превенция. Купуваш билет от измамника за след 2 месеца. Едва когато си на летището ще разбереш за измамата. До тази дата нито ти, нито МВР знае, че има престъпление. Особено за по-скъпи покупки проучвайте, няма 100% гаранция, но поне не бъдете наивни. Има световни цени, под които никой не може да падне.

47

Анонимен

преди 6 години

Ами това е, за 1. 3 МИЛИАРДА ГОДИШНО... ние ще да сме виновни, кой друг?

46

bolbov

преди 6 години

Калпазани сме ние,че ви плащаме да играете карти,а измамници,крадци и убийци да ни юркат както ди искат.По до бре да плащаме на тях да не ни тормозят отколкото на вас да ни"пазите.

45

аз

преди 6 години

До данъкоплатец 44Този пример не е точен - има съпоставиност между цените на различните ниско тарифни компании, освен това те имат офиси, самолети, регистрирани са /не че са перфектни/. А този измамник е просто един виртуален профил - няма лице, фирма, офис, отзиви... Всеки човек малко трябва да се напъне да помисли - не е стока за 5 лева, някои са ужилени с 2000-4000 евро.

44

Анонимен

преди 6 години

Прав е този другар. Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава-в случая всички ние, че плащаме данъци за да издържаме такива милиционери.

43

Анонимен

преди 6 години

Радев, я кажи за оня, шефът от МВР дето покривал ало-измамиците.И той ли е калпазанин, а измамените пенсионери - желаещи да "минат метър"?Честно, от коя *** ви намират всичките като тебе?

42

данъкоплатец

преди 6 години

Не мога да повярвам на такова умозаключение. Нискотарифните авиолинии да се закрият тогава. Виновен е този който е търсил по евтиното .......

41

поредният

преди 6 години

Ако имаше работеща съдебна система и адекватни наказания, тези случай щяха да са значително по-малко. Няма затвор, няма обществено полезен труд, няма какво да ги стресне. Сигурно след 3-4 години дела ще се окаже, че няма неуспорими доказателства, че акаунта е на въпросния човек, а може и държавата /от данъците ни/ да му дължи обезщетение.

40

Олег

преди 6 години

Защо т.нар. "АЛО измами" са пресъпления, а това със самолетните билети не е - защото в първия случай ти искат пари за рушвет (при ало измамите) и понеже това е обичайна практика в България няма как да различиш, че е измама - значи това е престъпление. Във втория случай, като се предполага, че тука никой нищо не дава евтино, значи, че си *** ***, който не знае къде се намира. Ами така е в нашаа държава - измамническата корупция се наказва, за разлика от легалната, но измамническата продажба..