21

Наивен

преди 6 години

По лош ден от Петък, 13-ти? Има! Всеки понеделник!

20

Real AK

преди 6 години

Абе има нещо в това. Доколкото съм чел доста морски катастрофи са ставали също през годините на 13-ти, в Петък с много жертви. Не случайно са го нарочили този ден.

19

,,ало,,

преди 6 години

няма зло нечистота лъжа тъмнина грях в Святият Дух

18

лъжете

преди 6 години

,,апокалипсис,, а у аман от лъжи

17

,,завет,,

преди 6 години

От Неговата Плът и от Неговите Кости разпънали плътта си на Кръстта заедно с похотите си страстите си носете кръстта си всеки ден и се отречете от себе си и Ме следвайте казва Исус от Библията така че не принадлежим на себе си а на Бог Бог няма пол ,,не е двуполов третополов и не иска да си сменя пола,, това е лъжа от ада не е ,,хомосексуалист,, Бог е Същият Не се променя не е човек а Вечен Бог Дух Святият Дух в който а не лъжлив дявол аман от лъжи не сме маймуни а сме Божии деца не от баща дяво

16

много лошо

преди 6 години

много хора се опитват да се ,,заиграват с пръстта,, ,,да се опитват да променят днк на хората,, ,,нагласи,, ,,очаквания,, това е лошо

15

суета и вятър

преди 6 години

не вярвайте на вятърничеви учения и доктрини не носят Вятърът на Святият Дух ,,демокрацията,,

14

Бог не е магьосник

преди 6 години

Бог не е човек та да лъже

13

Циганин

преди 6 години

13 число и петък стават синоним на лошо ,не заради тамплиерите ,а заради католиците които убиват протестаните ..... това е другата версия ,а като цяло никой няма доказателства ,а само предположения.

12

Ракия

преди 6 години

Ха Ха отдавна не се бях смял така! Тези които се страхуват от петък 13 са с изпилени демократични мозъци! Ха Наздраве от мен!

11

глупости

преди 6 години

радвам се на чувството на хумор талисмана не пази от нищо

10

Страх от Бога

преди 6 години

не ме е страх не вярвам в астрология суеверия окулт

9

Деяния на апостолите

преди 6 години

в Библията пише :Не е за вас да знаете време и времена които Небесният Отец е положил в Собствената Си Власт така че Бог е в контрол винаги не дявола света хората хахахах много обнадеждава и радва тази непроменима истина от Библия велика вечна Книга е Библията Божието Слово Самият Бог е дух и живот носи Божието Слово не страх страх от Господ не от глупости

8

Анонимен

преди 6 години

"Дръжте талисмани в себе си, плюйте в пазва!"---Абе, то хубаво съветвате, ама мога ли цял ден да съм с ръка в джоба, за да си държа талисмана?

7

До 5

преди 6 години

"Господ" не викаме на алаха,ни на Буда или мехмеда: така наричаме само нашия Бог.

6

De Molay

преди 6 години

През 1307 година 13 октомври също е в петък.На този ден френския крал Филшп Хубави започва погрома срещу ордена на тамплиерите.Днес се навършват 710 години от този ден и годишнината от събитието за стотен път също се пада в петък.

5

Анонимен

преди 6 години

До ИстиВикаш "господ" е създал календара нали и го пратил на хората а :) само кажи кой от всичките защото и този който ползваме не е идеален :)

4

Исти

преди 6 години

Не всеки "Петък 13-ти" е "Разпети петък": Господ така е определил!

3

Анонимен

преди 6 години

Познавам една вече доста възрастна жена, която е родена на 13-о число. Тя не е суеверна, но е решила, че това число й носи щастие и наистина се радва, когато в някой букет цветята се окажат 13, или когато нещо бъде насрочено за 13-ия ден в месеца, или когато каквито и да е предмети, събрани накуп, се окажат 13.

2

Анонимен

преди 6 години

Стига писали глупости. Число като число!