71

Петър

преди 6 години

Какво очаквате като ги покровителства шеф на полицията?

70

ANYS SHEPTI

преди 6 години

TIA BG E BAKANA OT TAKIVA YRODI>>>>SAMO DEMONA PUCH CARLES SHTE GI OPRAVI BARABAR SAS PYTINOV

69

123

преди 6 години

Навсякъде по света има подкупни полицаи, но сред нашите ВСИЧКИ са такива. Затова и за нищо не става тая държава.

68

4epa

преди 6 години

TEZI KRAV POVRA6TAT PARI NE VRA6TAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

УВО

преди 6 години

Видя ли полицай и ме хваща диария.

66

ДА

преди 6 години

То в трето РУ може да не е единствен.

65

обратно

преди 6 години

по-рано беше "всяка банда с полицай", ама сега е обратното - "всеки полицай с банда"

64

риторично

преди 6 години

До АнонименКакво затворче, бре?! Най- много да го пенсионират с почести и 20 заплати. Или ще го преместят на ръководен пост в друг град. Това да не съм аз или ти, че да ни дадат затворче...

63

риторично

преди 6 години

До не съм комунистЗащо ти липсва Сталин? Сталин го няма, но са живи сталинистките методи в полиция, разследване, прокуратура- прилагат ги върху обикновения човек. Висшият ешалон закони не го ловят. Някои ги вкарват в затвора за 5лв, тия с пари и влияние ги местят от служба на служба... за наказание.

62

Анонимен

преди 6 години

Хората се надяват да си върнат парите след арестите--------------------------------------И аз се надявам Прасевски и Цецо Василев да върнат откраднатите милиарди от КТБ :D

61

Милка Кравата

преди 6 години

До Кофа г*вна: пУзнА! Господарите (разбирай лакеите) барабар със баш господаря им, арменеца и гражданин на Съветския Съюз Мангърдич Халваджян си падат само по кокoшкарски истории, и връчват скунксове на кокошкари само! И не, няма да видиш ония пиян гaмен Боби Ваклинов да чукa и лупа по вратата на МВР-то на 6-ти Септември! Никакъв шанс!!!!!

60

Анализатор

преди 6 години

Щом такива гнойна *** и най-долен био *** е в състояние не само да стане полицай, но и да се издигне до висш полицейски шеф, едно е ясно, държавата няма никакви филтри и стандарти на подбор на полицаите! Да не говорим пък селекция на основа психологичен профил на кандидат-полицаите, както е в цивилизованите държави!

59

Анонимен

преди 6 години

До Кофа г'внаНе господари на ефира брат, Иван Костов е виновен! Как мое си толку прос ? Брейн Дед маняк.

58

!!!!

преди 6 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ПОДАРИ ЦВЕТЕ НА РОДНАТА МИЛИЦИЯ!РОДНАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ :)))))))))))))))))ДА ЖИВЕЕ ВЕСКО ПОТНОТО, ЦЦ И ББ! ВЕЛИКИТЕ ЧЕНГЕТА.Ако ББ беше мъж щеше да го е срам!

57

Анонимен

преди 6 години

До Кило пот 54Ама той, Веселинчо, не е виновен а ония "най-умните" които са му повярвали! И Спас не е винове а онези с пихтията у компирите вместо.........

56

Анонимен

преди 6 години

Робското мислене в българина беше внедрено по време на турското робство и старателно култивирано по време на комунизма.Да са измамени жертви е естественото състояние на тези хора.Колкото по-скоро си отиде старото комунистическо поколение толкова по-добре за България

55

...

преди 6 години

Неможе да бъде! Родната милиция отново покровителства престъпниците ?Това никога не е било ! :) :) :) Няма достатъчно силна дума, с която да мога да обидя толкова ниска прослойка на обществото като милиционера.Това в България е една от НАЙ-СРАМНИТЕ работи.Трябва да си мнооооого изпаднал, за да станеш прасе.Съжалявам, но сами си го направихте сивне.... ВСИЧКИ ВИ МРАЗЯТ, ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНОСТА!

54

Кофа г'вна

преди 6 години

До Кило Пот: незнам дали Веско Потния ще излезе да изпее "Родната Полиция ни пази", но още по интересно би ми било ПРИДВОРНИТЕ ШУТОВЕ на ГЕРБ - "Господари На Ефира" дали ще пратят онова напомпано селяндyрче Боби Ваклинов със Златен Скункс при МВР МинистърО на Бойко!! Вие как мислите, ще има ли Дрън- Пляс- и печат ОБЕЩАНО! Ше ви подскажа - НЕ!

53

Анонимен

преди 6 години

в това управление работят и наркомани ,единия се казва Иван Петров

52

Кило пот

преди 6 години

Къде е сега ония, мажоретката на ГЕРБ - Потния, да дойде да изпее "химна" на милиционера - "Родната Полиция Ни Пази", а цяла зала 1 на НДК да стане на крака и да му ръкопляска!!