98

Веселина

преди 6 години

Бих искала да уточня в инртерес на историческата истина, че името на българина пилот-наблюдател, взел участие в първия боен полет на българската авиация на 16 октомври по време на Балканската (не Първа световна) война е Продан Таракчиев ( не Даракчиев) !

97

Анонимен

преди 6 години

***, с маймуняците ви ...

96

Филми

преди 6 години

Хехе, кацнал на едно дърво е по-интересен филм от сериала Аполо ;) чак българите били оставили следа по лунната повърхност, хайде нема нужда...

95

Анонимен

преди 6 години

A DA KACNAT PAK DE KATO SA ERBAP AMA NE MOGAAAT I NIKOGA NE SA MOGLI

94

Анонимен

преди 6 години

DA NA LUNATA EDNA STYPKA E VISSOKA 6 METRA IZMAMNICI

93

IZMAMA

преди 6 години

KACNAL DRUG PYT TRYC

92

u4en

преди 6 години

Аполо 11 каца на Луната ....във студио в Холивуд ....А Аполо 12...Аполо 14....Аполо 15....Аполо 16...Аполо 17 ...в студио на МОСФИЛМ ! ...А САЩ са велики и защото имат близо 500 000 българи живеещи и работещи в САЩ !

91

Анонимен

преди 6 години

99 ще ти се да е така, *** руски ***

90

Анонимен

преди 6 години

Преди време американците показваха някакви снимки от Марс но се оказа че има бдителни хора и веднага разпознаха че са снимани в далечния север на канада и дори точно на кое място. Бяха наложили марсианската снимка до истинската от Канада. Те толкова струват американските смешници.

89

Анонимен

преди 6 години

Нито има материали нито истински снимки. Когато руснаците и китайците поискаха САЩ да покажат на света пробите от луната и изведнъж се оказа че са изчезнали. На луната радиацията ще ги убие и освен това там няма да подскачат по 20-30 см както на видеото а по 2 метра. Вижте и снимките колко са истински със сенките в различни посоки. Китайците пратиха сонда да провери дали са стъпвали американците и се оказа че няма никакви следи от кацане. САЩ са измамници и некадърници. Те сега дори не могат.

88

Елке, Елке, Елкеееее

преди 6 години

Преписваш батювата, но неправилно. Модулът Ийгъл е "прилунен" вертикално и то ръчно от .... Записите еи многото снимки са "правени" с апарат "стоял на гърдите на космонавтите". И за да затвърдят у тебе и др. братя, че Земята е КЪЛБО, а тя не е *** и си е ПЛОСКА ти показаха тази фабрикувана снимка. Ето виж как Земята е МОНТАЖИРАНА prikachi/images.php?images/324/9197324W.jpg. И на края можеш ли *** да ни покажеш в реални условия как ВОДА или коя да е течност стои ЗАОБЛЕНА на Земята?

87

asd

преди 6 години

Наскоро публикуваха над 14000 снимки от мисиите с 6 кацания, разходки, оставени вещи и др. Има донесени и раздадени стотици килограми материал, раздаден на университети и др. Оспорва се само от любители конспиратори.

86

Анонимен

преди 6 години

Аре стига ни успивахте с това кацане на луната бе! Младите може да ги залъгвате но не и нас дето видяхме холивудският филм. Самият сценарист и режисьор си признава че това е дело на холивуд. СССР неможа да отиде на луната че бяха най развитите в тази област и първи изстреляха човек на борда Юрии Гагарин та краварите чак пък кацнали на луната! Аз пък си мислех на наивниците са свършили?

85

123

преди 6 години

До Един българинНачи колкото и да се абиш, ние българите можем д апътуваме из космоса, *** не могат. Това е. И не само те де.

84

venix

преди 6 години

Стенли Кубрик е снимал "кацането", демек кацнали са нанай... ;)

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 90Правилно, поста е 100% политкоректен. Щом руснаците не са ходили Луната, значи никой друг не може и няма право да ходи там. Точка.

82

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Никога не са стъпвали там. Tе дори сега не могат да стъпят. Радиацията ще ги изпука като пуканки ама нали холивуд работи на пълни обороти и мaлоумното американско стaдо вярва на всичко

81

Анонимен

преди 6 години

Абе русофилчета, вие не отворихте ли очите на Рейгън Буш и Клинтън, че американците не са ходили на Луната та да не ходят да се хабят по погребенията на такива мошеници като Нончев.

80

Анонимен

преди 6 години

До До един българинБраво бе, Шерлок Холмс ряпа да яде пред теб. Горд съм че в България живеят такива пенкилер специалисти дето всичко знаят и всичко им е ясно.

79

До един българин

преди 6 години

Фактът че американците ползват хидразин и двуазотен четириокис в лунния модул за ракетно гориво, означава че не са ходили на Луната! Това гориво е най силната отрова в света. И не се изполва в ракети с хора в тях. Само за товарни кораби, или бойни ракети!