13

Анонимен

преди 6 години

Тази въобще не знае какво е демокрация. Албанците и казаха, че в Албания няма българи и тя си седна на ***, защото не знае дали има или няма. Ако не са хора като Ицо и Каталунците с буйна кръв на Земята ще ви наложат еден хомот на шията като магарета било опасно за демокрацията. A кражбите, далаверите и корупцията не са ли опасни за демокрацията.

12

Helleborus

преди 6 години

Съвременните политици, когато не правят разлика между групи, придошли на чужда земя и групи, борещи се за родната си земя, отхвърлят собствената си история, всичките си национални герои и задраскват успехите на освободителните си войни. Няма как да е право и правилно едно малцинство, което е имало проблем в родната си земя, имало е лоша съдба или лоши управници, да намери гостоприемен народ, който да го приеме и после да му отцепи от земята. Особено ако пък се е появило като завоевател.

11

Анонимен

преди 6 години

Браво Захариева, браво! 90% от гласувалите на референдума са подведени! Какво стана с нашия референдум за мажоритарното гласуване, а? Така ще да е. Да си представим референдум за освобождаване от турско робство ... е няма нужда да си го представяме много, защото в кюрдите в пограничните райони с Турция излезнаха и те на референдум, а от Турция ги плашат със смазване на новата държава. Бухти, и тези кюрди как са се подвели само!

10

0

преди 6 години

Леле, Тиквата вече има сериозна конкуренция в словесната простотия. Лошо Тиква, лошо...

9

Helleborus

преди 6 години

Когато говорим за борба за независимост, тя никога не става по установените закони. Също както борбата за независимост на България не е станала по законите на Османската империя. Но правото на родна земя е изконно, древно право и по него всеки народ е водил освободителните си войни, с които се гордее, пише си ги в учебниците и почита своите герои. Ако това право не беше исторически валидно, то тогава всички освободителни войни са нарушение на закона?

8

Анонимен

преди 6 години

Коя си пък ти да съдиш един мъж, който е направил неща, които ти никога няма да успееш да направиш за десет живота?Защо се месиш в неща, за които НИКОЙ НЕ ТЕ Е ПИТАЛ и НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ?Тиквата си държи езика зад зъбите, а ти?Еми, като си почнала да ръсиш... кажи нещо за извънземните и летящата чиния на Доган. Какво ти е мнението за живота на джуджетата в България? Разкажи за проблемите на високите хора в градския транспорт.Давай! Всички тръпнем в интерес и чакаме да чуем тво

7

Шопо

преди 6 години

До 158Нема !!!

6

Активист на БКП

преди 6 години

Пак лъже ! Всеки консул има мандат ! Тоя на Стоичков е до 2016 година !!!

5

Хм

преди 6 години

Тая се прави на голяма разбирачка,ама освен брюкселски опорки,няма нищо друго в главата!Специално за независимостта на Каталуния Израел има готов план,включително и за поемане на централната банка!То и самите безредици са организирани от израелски специалисти-типична цветна революция.Ако нещата се развият,Израел ще е първата държава признала Каталуния!После ще заповядат на САЩ,те пък на ЕС и така по етапния ред....

4

Helleborus

преди 6 години

Хиперактивното говорене може да намеква за бърза мисъл, но ако успееш да чуеш все пак нещо, тя не винаги е вярна. Захариева направи връзка между това една област в България да се отцепи и Каталуния. И докато политици правят такава връзка, наистина светът е в опасност, защото показва, че политиците и правото са скарани. Ако политическият елит продължава да не прави разлика между борба за родна земя и борба за отцепване на чужда територия, никой народ не може да бъде спокоен.

3

jimmy

преди 6 години

Мутрата и е разтворил магнолията на тази очиларка:))

2

СТОИЧКОВ Е ГЕНИЙ

преди 6 години

в сравнение с ТАЯ. И има топки за разлика от ТИКВАТА

1

158

преди 6 години

Има ли по-проста тиква от тази в правителството?