23

Бени Хил

преди 6 години

До Кон ДьоНе е и "влязли", а влезли! Хайде да критикуваме правоговора и правописа на другите, само ако познаваме добре българския език!

22

Бени Хил

преди 6 години

До Анонимен50% от кварталите в София нямали канализация. Ти в ред ли си с главата? Очевидно, не!

21

Ала-Бала

преди 6 години

Готови сме за Шенген!

20

н'танас

преди 6 години

Абе батки, "Фандъкова" идва от Fun Duck и се превежда "Веселата ***". Иначе наистина стана милионер.....

19

Ели

преди 6 години

В тези тоалетни най-малко хепатит ще хване човек... Влизам в заведение щедро стискайки 50 стотинки и там пишкам/акам.

18

Еееех,

преди 6 години

Имаше и чешмички и хората с удоволствие си пийваха водица и се разхлаждаха в жегите. Най- голяма радост бяха за децата. И тях бастисаха. Защо трябва да пием безплатно вода. В големите жеги Фандъка строява на няколко ъгъла в София няколко кашона с бутилирана вода и щедро черпи........ Ееех,хубави времена бяхаааааа....

17

Ехоооо,

преди 6 години

А защо само в парковете? София е голяма и често,за да стигнеш от точка А до точка Б,можеш спокойно да се напишкаш.В заведенията не пускат дори срещу заплащане,защото тоалетните са само за клиенти. .....И здрав човек не може да издържи дълго. Някога имаше много обществени тоалетни,чисти и поддържани,при това- безплатни. И тях сринаха,а в замяна- нищо. Чисто по гербески. Инквизиция за хората.

16

nkavrakov

преди 6 години

За какво са ви тоалетни в София,като всички провинциалисти превърнаха града в една огромна тоалетна ?

15

Стар софиянец

преди 6 години

Обществени тоалетни имаше до 1989 година, но какво стана с тях?Примерно: тоалетна имаше в градинката на Ангел Кънчев и Солунска - сега там е заведение. Тоалетна имаше в парка срещу Народния театър. Сега я няма, а на няколко метра има заведение на хотела, построен неясно как на мястото на библиотеката. Тоалетна имаше в градинката до църквата Св.св.Седмочисленици, сега там е заведение и т.н. и т.н. Май наистина ги махнаха за да може мутрите да строят заведения и да се плаща за тоалетна.

14

Анонимен

преди 6 години

То и да има поддръжка няма. Ако е рано сутрин бих влязъл, но като знам, че само вечер ги "чистят", по друго време си е жив мазохизъм да се позлва. В една цивилизована страна, на всеки час влизат хора, които да почистват и ароматизират.....

13

Анонимен

преди 6 години

То цяла София е една голяма тоалетна! 50% от кварталите нямат канализация. Фандъкова се снима по булеварди и градинки и с тъжното си изражение дава интервюта колко много работи и колко пари харчи. Да назначи 50-100 работника да изкопат по една дупка на всяко кръстовище и да изгради за 10-20 милиона тоалетни. За да се хвали и с тях. Ура за управляващите

12

Анонимен

преди 6 години

Из ония дни отидох в един Мол във Варна, много голям, на 6-7 етажа и влизам във ВеЦе-то и онемях, тясно , мирише и само две кабинки , по-малка от тоалетната на тукашния Лидъл. Иначе решението е да се слагат кабинки по кюшетата вързани към канализацията.

11

Се

преди 6 години

Доживях Господи!

10

Кон Дьо

преди 6 години

Како Петя, не "влезнали" , а "влязли"!Първото го плющят навсякъде журналята ема е неправилно!Неграмотност повсеместна..

9

Анонимен

преди 6 години

Става дума за две различни неща. Аковорим за тоалетни - почти ги няма. Химическите кабинки са си чиста проба нужници.

8

Анонимен

преди 6 години

Това се прави за да ходят в заведения да ползват тоалетни, Също няма нито една работеща чешма по гарите из страната за да се продава минерална вода. Просто развиват бизнес хората.

7

(-_-)

преди 6 години

Аз пък си спомням, че имаше тоалетни във всеки по-голям подлез, в градинки и паркове и всякакви други обществени места... Явно съм одъртял

6

:)

преди 6 години

Но пък Фандъкова е милионер, а Боко милиардер. Вие не се отпускайте много. Ще стискате. Лигавщини. Тоалетни-моалетни, вие утре и демокрация ще поискате. А накрая и свобода на словото и борба с корупцията.

5

Анонимен

преди 6 години

Smqtai i tova v Sf. Boje boje Sram

4

Mimi

преди 6 години

Kaji chestno :)