43

Читател

преди 6 години

"Измамените искаха да му хвърлят здрав бой, но аз ги спрях. Повече не съм го виждала"Чакай те сега, господа прокурори! Аз на вас не ви вярвам и искам по същия начин да хвърля здрав бой на доста хора, които уж вие трябваше да накажете заедно със съда. Но понеже вие, заедно със съда, не ги наказахте, ако аз и други мои съмишленици им хвърлим здрав бой, тогава ще си свършите работата срещу нас, нали? Това не е ли двоен стандарт?

42

Анонимен

преди 6 години

Сяяяяя, кое от двете е точно въпросното лице???

41

Анонимен

преди 6 години

Спасе, дядовото, знам, че сега си медиен герой и четеш всичко написано за теб. Ще прочетеш и това. Не се притеснявай. Напиши в търсачката д-р Емил Борисов Трифонов и ще му намериш координатите. Той е истински Паганини в интернет измамите и той ще те научи как да се измъкнеш. Той винаги се е измъквал от всяка заплетена ситуация, която сам си е спретвал и ще те научи как и ти да се измъкнеш. После ще ми благодариш-сега действай. До скоро.

40

сминдух енд чесън

преди 6 години

Даскалицата разбрахме ,че кълве на "ла скала",а прокурорчето на какво къца ,на свежо агнешко ли?

39

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕй за това, нищо не става. В България, всеки се опитва, да се справи със саморазправа.-------------------------Ти някога ползвал ли си "услугите" на МВР, Цацаратура и СЪД ? 6 пъти са ми разбивали имоти и автомобили. 6 пъти подавам жалби и 6 пъти след два месеца получавам честитка от прокуратурата, че делото срещу неизвестен извършител е прекратено поради липса на доказателства. Когато няма справедливост в съдебната зала има саморазправа по улиците

38

Джедай Мастър

преди 6 години

До Анонимен 32"всеки се опитва, да се справи със саморазправа."Ами като няма държава, как да се справяме? Самите измамени прокурори са искали да се саморазправят: "Измамените искаха да му хвърлят здрав бой, но аз ги спрях." Какво остава за останалите, дето не сме прокурори.

37

Анонимен

преди 6 години

Спасе , Спасе , да си тролеше без проблем журналистите какво ти трябваше да ги мамиш с пари. Не е виновен Спас ВИНОВНИ СА УМНИТЕ ,КРАСИВИ ЖУРНИЛЕТИ,ПРОКУРОРИ,АДВОКАТИ - толкова дипломи ,А АКЪЛА КЪДЕ Е ? Никой не си е направил проверката сега реват. Направи журнилетата, прокурорите за смях ,затова го преследават.

36

IZMAMA

преди 6 години

Измамник като сите други, ама грешката му е, че са пострадали прокурори и затова има задействане, всеки ден новина за Спасчо, ще има и залавяне и куп проциджъри. А какво ще стане с другите измамници? А с виновните за авто-гонки?

35

ГАДОРЯН

преди 6 години

Жалък човечец. В живота си се сблъсках с двама такива. Бяха уж приятели и то дългогодишни. А този *** да му лепнат сега 15 - 20 годинки задето е рецидивист и готово. Ще става булка ми се струва

34

Анонимен

преди 6 години

Само в милата ми родина, хората са изостанал дотолкова, че дори да хвалят и подкрепят измамниците ...

33

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е, че се стигна и дотук. Последният, който измами прокурор с 5000 лева, му беше "казано", че трябва да върне 50 000 лева. Сега измамникът, плаща по 10 000 лева на месец на прокурора, за да избегне затвор. Но си е с "протекцията" стига да не бара важни лица.Прокурорт излезе изключително хитър. Повечето щяха да му пратят биячи и да му скалъпят я изнасилване, я да прехвърлят друго престъпление и да го натиката за 5-6 годни зад решетните.

32

Анонимен

преди 6 години

"После двамата измамени понатиснали Спас"Ей за това, нищо не става. В България, всеки се опитва, да се справи със саморазправа. Ок, оправихме Спас, ама отй продължава да си безчинства. И ако Спас имаше от ония приятели, картинката можеше да е съвсем по-разлчна ...

31

26

преди 6 години

.... ГДБОП, главния секретар и цялата "правосъдна" българска "машина" ни обещава как на Спас няма да му се размине. Да вярваме Ви, че на Спас, на бабата с ракията, тинейджъра с фаса марихуана .... няма да им се размине! Само, че за рекетьорите, мутрите, телефонни измамници, измамници на държавна служба, трафиканти, приватизатори .... все им се разминава....

30

Ангел

преди 6 години

Хазарта те прави Гений в намирането на бързи пари за залагане!

29

26

преди 6 години

....три дена го въртите тоя Спас, голяма работа ,дребен мошеник. За тези три дни колко неща са се случили или НЕ в тази държава? Що не питате как с един мандат в парламента си купуваш ...десет апартамента, как разни общински служители с заплата 600 лева поддържат стандарт на живот за 6000 лв. на месец!? Има куп "интересни" въпроси в България от десетилетия, който така наречените "свободни журналисти" някак си не съм им интересни.

28

26

преди 6 години

Така наречените "свободни журналисти", що не пишете за "бат Венци", Бойко, Костов, Гриша Ганчев..... и те така, за такива персони, випаджий ли , мутри ли, спортисти ли, лидери ли ..... ами пишете за Спас, Гошо, чичо Пацо, Иван, Драган и няк'ви хорица!? Едва ли те са виновни за безхаберието, ширещо се из наща мила Родина?!

27

Жоро

преди 6 години

що за хора си пращат личните данни и тези на кредитните си карти на непознат...учудвам се, че пенсионерите все още хвърлят пари през балконите, ама то и по-младите са на същия акъл :-)

26

Иван Пешев

преди 6 години

Сериозно бих се замислил дали искам такива хора на държавна служба - такива дето този ги лъже със самолетни билети по интернет, то бива олигофрения ама чак пък толкоз , дайте им имената на тези гении ние трябва да се пазим от такива *** !!

25

Иван Пешев

преди 6 години

Те затова са го погнали щото е жилил от наш'те хора, телефонните измамници като жилят само пенсионери няма проблем , даже правят добро на икономиката какви са тези спестовници я всички пари в икономиката за БМВ-та и къщи на бароните.

24

Петьо-Еврей

преди 6 години

Толкова шум около това прасе тези нещастни прокурори като излъгаха цяла държава никой нищо не каза!!!!